Χορός Ιεράς Μονής Αγ.Θεοδώρας Θεσσαλονίκης

arsen

Ιωάννης
#1
Καλημέρα σας ανεβάζω απο τον χορό της Ι.Μ.ΑΓ.Θεοδώρας Θεσσαλονίκης ο οποίος χορός απαρτίζεται απο αποφοίτους της αθωνιάδος σχολής του Αγίου Όρους,οι υπεύθυνοι του χορού ειναι ο Ιωάννης Άρσενιάδης και ο Θωμάς Βλάχος οι οποιοί ειναι και οι επίσημοι ψάλτες της μονής, ο ένας απο τους δύο είναι και απόφοιτος της Αθωνιάδος σχολής και μαθήτευσε στον Γέροντα Δανιήλ και Γέροντα Δαμασκηνό των Δανιηλαίων.

Τα ακούσματα που ανεβάζω ειναι παρμένα απο την απόδοση της εορτής του Πάσχα 26-5-2009, η εγγραφή να με συγχωρέσετε δεν είναι και οτι καλύτερο αλλα δόξα το Θεό ακούγονται.Το ένα κομμάτι ειναι το Χριστός Ανέστη σε αργό μέλος κατα το ύφος το αγιορείτικο και το δεύτερο κομμάτι ειναι ένα χερουβικό ανέκδοτο του Α ήχου που για πρώτη φορά ψάλθηκε κατα την απόδοση του Πάσχα γιαυτό μπορεί να έχει κάποιες μικρό ατέλειες!!!
 

Attachments

arsen

Ιωάννης
#2
Ανεβάζω και απο τον εσπερινό το κατευθυνθήτω πρώτου ήχου σε αργό μέλος (Ιακώβου). οι μικροατέλειες που ακούγονται ειναι αποτέλεσμα λόγω των πολλών ατόμων στον χορό και η μή καλη οργάνωση τους!!!Δυστυχώς έχουμε και τέτοια!! να μας συγχωρέσετε!!!!
 

Attachments

arsen

Ιωάννης
#5
Τι να κάνω αριστερέ μου!!!! έβαλα μερίκα και γώ να τά ακούσουν να μας πούν την γνώμη τους
 

Π. Δαβίδ

Γενικός συντονιστής
#6
Μπράβο παιδιά! Εύχομαι να συνεχίζετε να συνεργάζεστε "τω συνδέσμω της ειρἠνης συνδεόμενοι".
 

arsen

Ιωάννης
#10
Καταβασίες του Πάσχα σε σύντομο ρυθμό και με καθόλου όρεξη λόγω αγρυπνίας της προηγούμενης μέρας!!!! Ο θωμάς ακούγεται ακόμα κάπως ζωντανός.Εγώ έχω παραδόση πνεύμα τα λεω μονο για να τα λέω!!!!
 

Attachments

Top