Χορωδία φοιτητική, μια φορά κι έναν καιρό...

Johnsteff

Στεφούλης Ιωάννης
#1
Πριν 15 πάνω-κάτω χρόνια, είχαμε κάνει, σαν φοιτητές στην Θεολογική σχολή του ΑΠΘ, ο Αντώνης Μιχελουδάκης κι εγώ, μια αυτοσχέδια χορωδία.

Φυσικά, η σύσταση, συγκρότηση και λειτουργία της χορωδίας αυτής οφείλονταν αποκλειστικά και μόνον στο πείσμα, την θέληση και την αποφασιστικότητα του δαιμόνιου Κρητικού, ο οποίος μας έσερνε, κυριολέκτικα, όλους έμας τους πλαδαρούς Μακεδόνες και λοιπούς Συνέλληνες...

Και χάρις στην επιμονή του Αντώνη, έμεινε από κείνη την άγουρη προσπάθεια τούτη δω η ηχογράφηση, που με την άδειά του προσφέρω στην αγάπη σας.

Καλήν ακρόασιν.


Υ.Γ.

Το Κύριε, παράγων εν τη οδώ, καθώς και τα δυο απόστιχα του Αγίου Πνεύματος, είναι από το Πεντηκοστάριο του Ραιδεστινού.

Οι καταβασίες από το Ειρμολόγιο του Πέτρου.
 

Attachments

Αντωνης Μιχελουδακης

παλαιόν στρουθίον μονάζον
#2
Αγαπητέ Γιάννη το πες και το κανες.Ευχαριστώ πολύ και για τον λόγο ότι δεν είχα αυτή την ηχογράφηση.Επίσης σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά θέλω να πω πως μόνος μου δεν θα κατάφερνα τίποτα-όχι πως καταφέραμε και τίποτα φανταστικό αλλά πάντως δεν ντεπόμαστε για το αποτέλεσμα.Αγαπητα μέλη λάβετε υπόψιν ότι πρόκειται για 20 χρονα παιδιά τα οποία ψάλλουν σοβαρά ψαλτικά μαθήματα με ψαλτικό ύφος σε μια ηχογράφηση που έγινε σε ενα σπουδαστήριο της σχολής με ένα δημοσιογραφικό κασσετοφωνάκι.Μακάρι σήμερα να συμμετείχα σε μια τέτοια χορωδία.
 
Top