Χορωδία «Ψαλτικής Διάκονοι» (διευθ. Γιάννης Τσούνης)

Έχω ένα cd "Παράκληση στον Άγιο Νικόλαο" με χοράρχη τον Γιάννη Τσούνη αλλα δεν επισυνάπτεται...:(
 

christos_v

Παλαιό Μέλος
Ενας γίγαντας με καρδιά μικρού παιδιού, εκκλησιαστικό ήθος και τεράστια σπηλαιώδη, καθαρή φωνή.
 

Ιωάννης1

Μέλος
Ἐπειδή ὁ φίλος Χαράλαμπος θέλει ἄκουσμα τῆς "χορωδίας Γιάννη Τσούνη" σᾶς ἐνημερώνω ὅτι ἡ Χορωδία "Ψαλτικῆς Διάκονοι" πού δημιουργήσαμε (ἡ "ἀφεντιά" μου καί καλοί φίλοι) θά ψάλει τόν Κατανυκτικό Ἑσπερινό τῆς Κυριακῆς Α΄Νηστειῶν (τῆς Ὀθροδοξίας) στόν Ἱερό Ναό Ἁγίου Ἐλευθερίου Γκύζη, στίς 5.30 μ.μ.
 

christos_v

Παλαιό Μέλος
Εχθές είχα την ευλογία να διακονήσω στον Ι. Ναό Αγ. Ελευθερίου Άρεως- Γκύζη και στον κατανυκτικό εσπερινό, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ναζιανζού κ.κ. Θεοδωρήτου.

Τους ύμνους απέδωσε κατανυκτικότατα ο χορός " Ψαλτικής Διάκονοι ", υπο του κ. Ιωάννου Τσούνη.

Διακρίνοντας πως στο αναλόγιο υπήρχαν μηχανήματα φωνητικής εγγραφής, μαζί με το κ. Σαλίβερο Χαράλαμπο παρακαλώ και εγώ, όπως υπάρξει ευκαιρία αναπαραγωγής μέρους των όσων εψάλησαν.

Μετ' ευχών.

Υ.Γ. Ελπιδοφόρο το γεγονός πως ο χορός απαρτίζεται μόνο απο νέα παιδιά.
 
Last edited:

Ιωάννης1

Μέλος
Διάκο μου όταν καί άμα μου δώσουν τα παιδιά αντίγραφο των όσων ηχογράφησαν θα σου δώσω και εγώ. Και αν είναι καλό το άκουσμα και μαζέψουμε τα λαθάκια, μπορεί και να βάλω κάτι εδω μέσα:D:p
 

christos_v

Παλαιό Μέλος
Δεκτή και σεβαστή η θέση σου φίλε (ψαλτολογιακώς και διαδικτυακώς πλέον) Γιάννη.

Ίσως η επιθυμία μου να ήταν αφελής και αδιάκριτη. Άν ήθελες εξάλλου να το πράξεις θα το είχες κάνει ήδη πιστεύω, σε συννενόηση με τα υπόλοιπα μέλη!

Ζητώ συγγνώμη!


Kαλή δύναμη στο έργο σου/ σας.
 
Last edited:

Ιωάννης1

Μέλος
http://www.facebook.com/video/video...oid=306871035941#!/group.php?gid=306871035941

Είναι η διεύθυνση της Χορωδίας "Ψαλτικῆς Διάκονοι", στό "μουτροβιβλίο"...
Δέν έχω καταφέρει ακόμα να ανεβάσω στο Ψαλτολόγιο αποσπάσματα από την Συναυλία της Δ' Κυριακής των Νηστειών, μέ ύμνους του Τριωδίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Χαλανδρίου, αλλά πιστεύω με λίγη βοήθεια από τους φίλους, θα βάλουμε και στο Ψαλτολόγιο κάποιο δείγμα της "Χορωδίας Γιάννη Τσούνη".
Να είστε καλά και προπάντων ΕΠΙΕΙΚΕΙΣ :eek::D
 
Μέχρι την "παραλαβή της εγκρίσεως":eek: του αξιότιμου κ. Χοράρχα Ιωάννη Τσούνη δεν μπορώ να ανεβάσω αρχείο απο τον κατανυκτικό εσπερινό!
 

Ιωάννης1

Μέλος
χοράρχου...
και τα ηχογραφηματα είπαμε να τα ακούσουμε πρώτα... μη γίνουμε και ρεζίλι :)
 
Το «Μερόπειον Φιλανθρωπικό Σωματείο» στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την εορτασμό του Ιερού Ναού της Αγίας Σοφίας διοργανώνει από 13 έως και 17 Σεπτεμβρίου μελωδικές μουσικές βραδιές στη σκιά της Ακρόπολης με την ονομασία «Μερόπεια 2010».

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων και στον κήπο του Σωματείου δίπλα στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Ακροπόλεως στον πεζόδρομο Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45 έναντι του Ωδείου Ηρώδου Αττικού με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 η Βυζαντινή Εκκλησιαστική Χορωδία «Ψαλτικής Διάκονοι» υπό την διεύθυνση του κ. Ιωάννη Τσούνη θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων ‘Ύμνους της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Σοφίας.
 

Ιωάννης1

Μέλος
Ἐνημερώνω τούς φίλους καί τά Μέλη τῆς Χορωδίας (παρέας) μας, ὅτι οἱ πρόβες γίνονται ΚΑΘΕ Τετάρτη, στίς 5.30 τό ἀπόγευμα, στήν Αἴθουσα Τύπου τῆς Ἱερᾶς Συνόδου.
 

ixadin

Ηχάδιν
ὅτι οἱ πρόβες γίνονται ΚΑΘΕ Τετάρτη, στίς 5.30 τό ἀπόγευμα, στήν Αἴθουσα Τύπου τῆς Ἱερᾶς Συνόδου.

Γίνατε και Συνοδική χορωδία; :wink:
 
Top