Α ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΑΓΓΕΛΗΣ Ανδρέας Αγγελής Aug 30, 2012 #1 Aug 30, 2012 #1 Χερουβικόν εις ήχον (Άγια) Πέτρου Λαμπαδαρίου (+ 1777) Αγαπητοί μου φίλοι σας εύχομαι καλή ακρόαση! Attachments Xερουβικό ήχος δ' (Άγια) Πέτρου Λαμπαδαρίου του Πελοποννησίου(+ 1777)..mp3 5.4 MB Views: 71
Γ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Μέλος Aug 30, 2012 #2 Aug 30, 2012 #2 ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΑΓΓΕΛΗΣ said: Χερουβικόν εις ήχον (Άγια) Πέτρου Λαμπαδαρίου (+ 1777) Αγαπητοί μου φίλοι σας εύχομαι καλή ακρόαση! Click to expand... ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΕΥΓΕ , ΗΣΟΥΝ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ' Κ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ,.
ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΑΓΓΕΛΗΣ said: Χερουβικόν εις ήχον (Άγια) Πέτρου Λαμπαδαρίου (+ 1777) Αγαπητοί μου φίλοι σας εύχομαι καλή ακρόαση! Click to expand... ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΕΥΓΕ , ΗΣΟΥΝ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ' Κ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ,.
Α ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΑΓΓΕΛΗΣ Ανδρέας Αγγελής Oct 16, 2012 #3 Oct 16, 2012 #3 ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΑΓΓΕΛΗΣ said: Χερουβικόν εις ήχον (Άγια) Πέτρου Λαμπαδαρίου (+ 1777) Αγαπητοί μου φίλοι σας εύχομαι καλή ακρόαση! Click to expand... Κύριοι συνάδελφοι επισυνάπτω το εν λόγω χερουβικό σε pdf,χωρισμένο με συνεπτυγμένο χρόνο, έλξεις και ισοκρατήματα! Χαίρετε εν Κυρίω! Attachments Χερουβικό ήχος Άγια Π.Λαμπαδαρίου (+1777) pdf.jpg 326.2 KB Views: 55
ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΑΓΓΕΛΗΣ said: Χερουβικόν εις ήχον (Άγια) Πέτρου Λαμπαδαρίου (+ 1777) Αγαπητοί μου φίλοι σας εύχομαι καλή ακρόαση! Click to expand... Κύριοι συνάδελφοι επισυνάπτω το εν λόγω χερουβικό σε pdf,χωρισμένο με συνεπτυγμένο χρόνο, έλξεις και ισοκρατήματα! Χαίρετε εν Κυρίω!