Φιλοξενία στη Λαμία!!!!!!

Θα ήθελα να εκφράσω και δημοσίως τις ευχαριστίες μου στο εκλεκτό μελος του forum κ. Παλιούρα Γεώργιο (teofilos3), για την φιλοξενία και την τιμή που μου έκανε να με δεχτεί στο αναλόγιο του την Κυριακή που μας πέρασε (11-07). Να επισημάνω ότι ο κύριος Γιώργος είναι άριστος εκτελεστής της μουσικής και μεγάλος ''κλέφτης'' του ψαλτολογίου, καθόσον έχει φτιάξει ολόκληρους τόμους με τα αρχεία που ανεβαίνουν κατα καιρούς. Συνιστώ και προτείνω όποιος περάσει από τη Λαμία να τον συναντήσει. Ευχαριστώ και πάλι κ.Γιώργο.
 

teofilos3

Γεώργιος Παλιούρας
Θα ήθελα να εκφράσω και δημοσίως τις ευχαριστίες μου στο εκλεκτό μελος του forum κ. Παλιούρα Γεώργιο (teofilos3), για την φιλοξενία και την τιμή που μου έκανε να με δεχτεί στο αναλόγιο του την Κυριακή που μας πέρασε (11-07). Να επισημάνω ότι ο κύριος Γιώργος είναι άριστος εκτελεστής της μουσικής και μεγάλος ''κλέφτης'' του ψαλτολογίου, καθόσον έχει φτιάξει ολόκληρους τόμους με τα αρχεία που ανεβαίνουν κατα καιρούς. Συνιστώ και προτείνω όποιος περάσει από τη Λαμία να τον συναντήσει. Ευχαριστώ και πάλι κ.Γιώργο.[/QUOT

Ο επιμένων νικά.Είναι η δεύτερη φορά που ο κ. Μαργαρίτης έρχεται στον Ναό(Αγ. Απόστολοι Λαμίας).Η πρώτη ήταν πέρυση τον Σεπτέμβριο όπου δεν με βρήκε (έλειπα προσκεκλημένος σε άλλο Ναό).
Ειναι λαμπρός νέος,μουσικά κατηρτησμένος , καλίφωνος με ύφος Θεσσαλονικώτικο.
Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να τον ευχαριστήσω για την τιμή που μου έκανε να έρθει για δεύτερη φορά στο αναλόγιό μου. Όσο για τη φιλοξενία υπερβάλλει καθότι δεν έκανα και κάτι το ιδιαίτερο.Να είσαι καλά Αστέριε ,ο Άγιος και καλος Θεός να σου χαρίζει υγεία ατομική και οικογενειακή για να υπηρετείς την του Δαμασκηνού τέχνη μέχρι τα βαθεία γεράματα και να μας ξανάρθεις αν και είναι όντως δύσκολο(Ορεστιάδα)Έχεις όμως δέσμούς με τη Λαμία και πιστεύω ότι θα έρθεις και πάλι.
Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι αν σας φέρει ο δρόμος από την περιοχή.
Γιώργος Παλιούρας
 
Top