[Ερώτηση] Τριώδιον Στανίτσα

Stavros78

Σταύρος Ζαχαρίου
#1
Μήπως μπορεί κάποιος ν' ανεβάσει το Τριώδιο του Θ. Στανίτσα. Ξέρω ότι το έχει στο site του ο Μιχαλάκης αλλά δεν είναι πολύ καλή η ποιότητα. Αν το έχει κάποιος πιο καθαρά σαρωμένο θα ήταν χρήσιμο να το έχουμε. Ευχαριστώ πολύ.
 

neoklis

Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής
#2
Είχε ανέβει για ένα διάστημα, σε καλή ποιότητα, αργότερα όμως αποσύρθηκε το όλο θέμα, λόγω ενδεχόμενης παραβίασης "πνευματικών" δικαιωμάτων. Κυκλοφορεί όμως μάλλον στο διαδίκτυο, (π.χ. mediafire).
 
Last edited:

NKontis

Παλαιό Μέλος
#3
Το έχω σκανάρει σε πολύ καλή ποιότητα!!! Μάλιστα είχα αρχίσει να διορθώνω και τα παροράματα που έχει στο τέλος και να τα περνάω στις μπροστά σελίδες έτσι ώστε να μην φαίνεται η διόρθωση, αλλά αυτό έπαιρνε πολύ χρόνο και δεν το συνέχισα. Φυσικά έχει και τα bookmarks του για εύκολη περιήγηση από τα ηλεκτρονικά μέσα. Αλλά...δυστυχώς δεν μπορώ να το αναρτήσω εδώ εξαιτίας αυτών των περιβόητων πνευματικών δικαιωμάτων.

Εσείς όμως τώρα ξέρετε τί κάνετε σε τέτοιες περιπτώσεις :D:D:D
Αυτά για τώρα. Πάω να δω μήπως έχει έρθει κανένα προσωπικό μήνυμα :wink::wink::wink:
 

neoklis

Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής
#4
Το είδα σήμερα στο ράφι στην τιμή των 40€. Ήταν δεμένο με μαύρο κάλυμα χωρίς τίτλο στο εξώφυλλο. Δεν πρόκειται για νέα εκτύπωση αλλά για κάποιου είδους αντίγραφο του αρχικού. Μήπως ξέρει κανείς ποιος τα τυπώνει και τα διακινεί;
 

Χρύσανθος80

Παλαιό Μέλος
#5
Το είδα σήμερα στο ράφι στην τιμή των 40€. Μήπως ξέρει κανείς ποιος τα τυπώνει και τα διακινεί;
Αίνος και Υμνος στην Ομονοια αν και με αντικαταβολή μπορώ να το βρώ και πιο φτηνο και μεταχειρισμένο και καινούριο !!!
 

JohnBouks

Νέο μέλος
#8
Μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει σε ψηφιακή μορφή το τριώδιο του Στανίτσα (σε καλή κατάσταση όμως) ή αν γίνεται να μου προτείνει κάποιο κατάστημα από όπου μπορώ να το αγοράσω ;
 

Gerasimos monaxos

Ο Αγιορείτης κακοφωνίξ
#13
Υπάρχει και εδώ, σε αρκετά καθαρότερη μορφή με bookmarks :wink: :rolleyes:

http://www.mediafire.com/download/r94r90f6wr5ntoe/Τριώδιον_Στανίτσα_(με_bookmarks).pdf
 
#15
Καλό Τριώδιο και καλή ψαλμωδηση στους συναδέλφους ιεροψάλτες!
Ευχαριστούμε πολύ, γιατί η άλλη σάρωση που κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή ήταν σε απείρως χειρότερη κατάσταση. Πολλές φορές έπιασα να την καθαρίσω και απελπίστηκα στην πορεία.
Αυτή αναλαμβάνω να την καθαρίσω τελείως και να την ανεβάσω ξανά, αν συμφωνείτε, σε πολύ σύντομο χρόνο.
 
#16
Με προβληματίζει λίγο σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα αλλά έτσι και αλλιώς το βιβλίο νομίζω δεν διατίθεται προς πώληση τα τελευταία χρόνια....
 
#17
Ευχαριστούμε πολύ, γιατί η άλλη σάρωση που κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή ήταν σε απείρως χειρότερη κατάσταση.
Όπως υποσχέθηκα, ΙΔΟΥ πεντακάθαρο, ευθυγραμμισμένο, σε μικρότερο μέγεθος και έτοιμο για tablet.
Αξίζει κάθε κόπος για να βρίσκονται στη διάθεση της ψαλτικής κοινότητας τα έργα του Μεγάλου Στανίτσα στην καλλίτερη δυνατή μορφή.
  • Οι σελίδες του εγγράφου αντιστοιχούν ακριβώς μ' αυτές του αρχείου PDF
  • Η κεφαλίδα κάθε σελίδας (πλην του εξωφύλλου) με το κείμενο «ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ» είναι σύνδεσμος, τον οποίο πιέζουμε και μεταβαίνουμε αυτόματα στα περιεχόμενα του βιβλίου.
  • Στα περιεχόμενα, ο αριθμός σελίδας στην οποία παραπέμπει κάθε τίτλος είναι επίσης σύνδεσμος, που πιέζοντάς τον μεταβαίνουμε αυτόματα στο οικείο μέρος του βιβλίου.
ΥΓ
Θα ήθελα να μεταφέρω μέσα στο κείμενο όλες τις διορθώσεις που προτείνει ο συγγραφέας στις σσ. 340-344, αλλά αυτό θα απαιτούσε πολύ περισσότερο χρόνο, και οι μέρες "τρέχουν". Δεσμεύομαι να το κάνω εν καιρώ.
(Έκανα όλες της σ. 340, που είναι τσεκαρισμένες και πολλές άλλες σποραδικά)

Καλή κι ευλογημένη Τεσσαρακοστή σε όλους.
ΑΚ
 

AlexSofronis

Νέο μέλος
#18
Καλησπέρα και καλή Παναγιά σε όλο το ψαλτικό φόρουμ!

Αν και εκτός εποχής, αναζητώ εναγωνίως το Τριώδιο του Άρχοντα Στανίτσα σε βιβλιοδετημένη έκδοση. Έχω αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει πλέον στην αγορά. Έχω όμως κάποια ελπίδα ότι κάποιος μπορεί να έχει μια έξτρα κόπια στη βιβλιοθήκη του.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 

μάρκελλος

Μάρκελλος Πιράρ, Γενικός συντονιστής
#19
Καλησπέρα και καλή Παναγιά σε όλο το ψαλτικό φόρουμ!

Αν και εκτός εποχής, αναζητώ εναγωνίως το Τριώδιο του Άρχοντα Στανίτσα σε βιβλιοδετημένη έκδοση. Έχω αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει πλέον στην αγορά. Έχω όμως κάποια ελπίδα ότι κάποιος μπορεί να έχει μια έξτρα κόπια στη βιβλιοθήκη του.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αναρτήθηκε ἐδῶ στὶς 6 Μαρτίου 2019.
 
Top