Σπάνιες Ηχογραφήσεις!!!

georgiosben

Γιώργος Μπενέτσης
#2
Αγαπητέ Johnsteff η ηχογράφησει με τους Βαλληνδρά-Καραμάνη δεν κατεβαίνει. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε μένα ή ειναι κάτι άλλο. Θα σε παρακαλούσα αν μπορείς να την ξανα κατέβαζες. Ευχαριστώ.
 

dimskrekas

Δημήτρης Σκρέκας
#4
Σε mac παίζει κανονικά. Μάλλον για να παίξει και σε pc χρειάζεται να το μετονομάσετε (το κενό που υπάρχει στην ονομασία του track μεταξύ Καραμάνη Χρυσάθνου ΒΑΛΛΗΝΔΡΑΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ -ΧΡΥΣΑΝΘΟΣΣ.mp3 πιθανόν να δημιοργεί πρόβλημα). Δοκιμάστε το όνομα ως ΒΑΛΛΗΝΔΡΑΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ-ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ.mp3 και κατά πάσα πιθανότητα θα παίζει.
 

ybulbu

Μπουλμπουτζής Ιωάννης
#5
Με την τελευταία επεξεργασία του αρχικού μηνύματος χάθηκαν οι λεπτομέρειες που γράφατε για την ηχογράφηση. Θα μπορούσατε να τις ξαναστείλετε;
 

Johnsteff

Στεφούλης Ιωάννης
#6
Η συγκεκριμένη εκτέλεση των Βαλληνδρά Καραμάνη Χρυσάνθου έγινε τον Νοέμβριο του 1982 στον Αγ. Γργόριο Παλαμά, στον πανηγυρικό εσπερινό.
 

Johnsteff

Στεφούλης Ιωάννης
#8
Μια από τις πιο όμορφες στιγμές μου στο αναλόγιο του Καραμάνη ήταν όταν έψαλλε το Άγιος Άγιος του Μ. Βασιλείου. Γι' αυτό και ανεβάζω αυτήν εδώ την ηχογράφηση, η οποία υπάρχει στην κασσέτα των Χριστουγέννων και Θεοφανείων, αλλά έχει παραληφθεί από την ανατύπωσή της στο δίσκο και στο cd που κυκλοφορούν.

Καλή ακρόαση.

κ. Λιναρδάκη, αυτός που συμψάλλει με τον Καραμάνη στην δοξολογία είναι ο ανεψιός του, ο Γιώργος Καραμάνης. Λαμπαδάριος του Καραμάνη, ο οποίος εδώ ακούγεται μόνον μια φορά, ήταν τότε ο Δημήτρης ο Κακανάς. Η συγκεκριμένη εκτέλεση της δοξολογίας είναι πιστεύω από τις πιο ωραίες εκτελέσεις που έχουν γίνει ποτέ!
 

Attachments

Top