Σαμαρτζής Γ. Αντώνιος

#1
Καλημέρα σας. Αναρτώ το Άξιον εστίν του Νικολαιδη σε Φρύγιο.
Ερμηνεύει ο Λαμπαδάριος του Αγίου Γεωργίου Ακαδημίας Πλάτωνος κ. Αντώνιος Σαμαρτζής.
 

Attachments

Last edited by a moderator:
#2
Καλησπέρα σας. Αναρτώ άλλο ένα ηχητικό μετά κειμένου.

Καλοφωνικός Ειρμός ----> Χαιροις Παναγνε Θεοδεγμον Μαρια

Βαλασίου Ιερέως Ήχος πλάγιος του πρώτου

Καλή σας ακρόαση!
 

Attachments

#3
Σημερα ηρθε προς βοηθεια ο φιλος Αντωνης μια που ημουν μονος αφου ολοι γυρω μου ελειπαν ο λαμπαδαριος αδιαθετος και εγω κρυωμενος Παντα ξεθαρευω αυτην την εποχη..Ναναι καλα..με βοηθησε πολυ..Ειναι διαβασμενος και ψαλλει οτι και να του βαλεις μπροστα.Ανεβαζω εδω το δυναμις του Καμαραδου Νηλεως που ειπαμε σημερα!.Τον ευχαριστω και απο δω!!
 

Attachments

#5
Να ευχαριστήσω και γω με τη σειρά μου τον πολύ καλό μου φίλο κ. Δανιήλ Καραμπάση για τη φιλοξενία και την παρούσα ανάρτηση. Να πω ότι ο Δανιήλ είναι και δάσκαλος κατ' εμέ. Στα ξεκινήματά μου παρακολουθούσα στο αναλόγιό του και βοηθήθηκα. Εκεί πρωτοέμαθα και τους ήχους της βυζαντινής μουσικής. Γενικότερα ένα από τα μεγάλα βήματα που έκανα πάνω σε αυτό το είδος οφείλεται στο κ. Δανιήλ και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν μπορώ όμως να μην ευχαριστήσω και το δάσκαλό μου κ. Βασίλειο Χασανδρινό πρωτοψάλτη Αγίου Νικολάου Καλλιθέας που μου 'μαθε πάρα πολλά, είχα εξέλιξη και ικανότητα για να λάβω και το Δίπλωμα της Βυζαντινής Εκκλησιαστικής μας Μουσικής πριν από μερικά χρόνια.
Όσον αφορά τό Δύναμις θα ήθελα και λίγο πιο καλά να το πω,αλλά ελπίζω να σας αρέσει φίλοι του Ψαλτολογίου.
Να διευκρινίσω μόνο κάτι για όσους πιθανόν δεν το γνωρίζουν, ότι προσωρινά δεν είμαι λαμπαδάριος επειδή κάνω τη στρατιωτική μου θητεία και εξυπηρετώ, πέρα από τις υπηρεσίες μου, ιεροψαλτικά εντός και εκτός στρατοπέδου.
Ευχαριστώ και πάλι κ. Δανιήλ για τα καλά σας λόγια και την παρούσα ανάρτηση.
 
Last edited:
#6
Αγαπητή κοινότητα του Ψαλτολογίου Χριστός Ανέστη! Όποιος θέλει μπορεί να δει και στο κανάλι μου στο youtube (Antonios Samartzis) κάποια ηχητικά.


Αντώνιος Σαμαρτζής-Λαμπαδάριος Ι.Ν. Αναλήψεως του Κυρίου Ν.Κόσμου
 
#9
αψογος.Φίλε Αντώνη έχω χάσει το τηλ σου.
Σε ευχαριστώ πολύ. Αν και να πω την αλήθεια θα μπορούσε να βγει και καλύτερα,αλλά δυστυχώς ο χρόνος είναι λιγάκι περιορισμένος και επίσης ο εγγραφέας μου δεν απέδωσε ως έπρεπε. Κάτι έκανα λάθος. Θα σου στείλω τώρα σε προσωπικό μήνυμα τον αριθμό.
 
#17
Top