Ρίγη συγκινήσης...

PavlosKouris

Pavlos Papadopaidi
Επ΄ευκαιρίας της Εθνικής εορτής της Παλιγγενεσίας του 1821 έπεσα πάνω σε αυτη τη Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Η εκτέλεση μιας φανταστικής φωνής με ιδιαίτερη χροιά κ ύφος ασε δε την έκτασή της.
Απλά συγχαρητήρια κ στην Ευγενία Ξεφτέρη κ στον π.Θεόδωρο.

http://www.youtube.com/watch?v=-CkE1QDFutg&feature=related

Γεώργιος Καραϊσκάκης μέγας στρατηγός όπου όταν του δόθηκαν τα 3 αστέρια τα χάρισε στη Παναγιά.

Τιμή κ δόξα σε αυτούς που πέθαναν για όλους μας.
 

giorgos052

Γεώργιος Μ. Καλογερόπουλος
ειναι όντος αντριαχιστικό το βίντεο μπράβο στην μικρη ευγενία να την έχει πάντα ο θεός καλά και να βλέπει με τα μάτια της ψυχής της, η φωνή της είναι αγγελική μπορεί να μην βλέπει αλλά ο τριαδικός θεός της έδωσε το χάρισμα της φωνής. Όσο για τον Γεώργιο Καραϊσκάκη ήταν μία από τις μεγάλες μορφές του ελληνικού έθνους που πρέπει και είναι χρέος μας να τους τιμούμε και να τους σεβόμαστε γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε το πολιτισμό μας. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.
 

Αηδόνης

Παλαιό Μέλος
Ποιο έθνος; Δεν υπάρχει έθνος σήμερα. Το έθνος πέθανε ή μάλλον το σκότωσαν.
Αυτό που μένει είναι η πίστη στον Τριαδικό Θεό. Έθνος σημαίνει παιδεία και παιδεία δεν υπάρχει σήμερα. Πίστη στον Τριαδικό Θεό σημαίνει Εκκλησιασμός και εν Χριστώ ζωή. Και αυτό ακόμη υπάρχει... Και όσο θα πολεμούν την Ορθοδοξία τόσο αυτή θα κραταιώνεται... Τι μωροί άνθρωποι... Ο Θεός να τους σπλαγχνιστεί και να τους φωτίσει να μετανοήσουν, τους άφρονες. Άκουγα σήμερα τους δημοσιογραφίσκους του "Σκάι" στο Ραδιόφωνο το πρωί, και τους λυπήθηκα τους χρηματισμένους. Τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Τα ξεπουλημένα τομάρια. Που θέλουν ΝΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ... Θα το κάνουν σε μεγάλο βαθμό. Ας τους δώσουμε συγχαρητήρια... Αλλά μάχονται οι ανόητοι την Εκκλησία και τον ιδρυτή αυτής! Αλλά οι πέτρες που του πετούν ψηλά, στο κεφάλι τους θα γυρίσουν... Συντονισμένα όλα τα κανάλια εδώ και καιρό θυμήθηκαν να μας θυμήσουν την ιστορία μας! Αν τους έλεγες "Κάντε προπαγάνδα όσο πιο φανερά και απροκάλυπτα μπορείτε", δεν θα μπορούσαν περισσότερο!!!! Και ο Έλληνας πίνει το καφεδάκι του και ψευτοφιλοσοφεί με τον πωλητή ενώ αγοράζει κουστούμι για βραδινές εξόδους... και με τον περιπτερά ενώ παίρνει τα τσιγαράκια του... Μπαίνει στο αμάξι και βάζει μουσική... Χαλαρός. Αλλά έχει άποψη επί παντός επιστητού. Και κυρίως ξέρει πολύ καλά να κατακρίνει την Εκκλησία και τους παπάδες που τον βάφτισαν. Αυτό δεν είναι έθνος. Αυτό είναι ρέμπελο. Που έχουμε φθάσει σε σημείο να ντρεπόμαστε να βάλουμε σημαία στο αυτοκίνητό μας, μη μας πουν εθνικιστές!! Κάποιοι όμως τραγουδούν. Τραγουδούν για την πεθαμένη Ελλάδα. Διδάσκουν στα παιδιά τους την αλήθεια. Διδάσκουν στα παιδιά τους ιστορία. Πετούν τις τηλεοράσεις (Θυμηθείτε την προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού)... Κάποιοι άλλοι ψάλλουν στις εκκλησιές. Διδάσκουν την Βυζαντινή Μουσική. Κάποιοι άλλοι κηρύττουν πύρινους λόγους. Κάποιοι άλλοι νηστεύουν, εξομολογούνται, κοινωνούν Χριστό, εκκλησιάζονται. Κάποιοι άλλοι κάνουν οικογένεια (σιγά σιγά θα εκλείψει... θα με θυμηθείτε...). Η Ορθοδοξία δεν θα πεθάνει ΠΟΤΕ.
 
Last edited:
Top