Πρωτάρηδες στο forum

nikosthe

Νίκος Θεοτοκάτος
Παιδιά (ή κύριοι, κατά περίπτωση...) χαίρετε. Μένω στην Αθήνα, είμαι κι εγώ ψάλτης και βρήκα τη σελίδα σας την 1η μέρα στο internet μετά από αρκετούς μήνες offline και αισθάνομαι την ανάγκη να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη δημιουργία αυτού του forum. Νομίζω ήταν κάτι που το είχε ανάγκη ο ψαλτικός κόσμος. Χαιρετώ επίσης όλα τα μέλη (κάποια είναι γνωστά), ανεξαρτήτως ψαλτικών "πεποιθήσεων", σχολών και τα τοιαύτα. Εφόσον είναι δεδομένο ότι όλοι έχουμε το ψαλτικό μικρόβιο μέσα μας, κάνουμε ό,τι κάνουμε με όρεξη και μεράκι και προβάλουμε όπως μπορεί ο καθένας τη βυζαντινή μας μουσική στον ορυμαγδό των "μουσικού" (με ή χωρίς εισαγωγικά...) πολυ-πολιτισμού που μας έχει κατακλύσει, τα υπόλοιπα είναι νομίζω λεπτομέρειες, έστω κι αν στην ψαλτική τάξη επικρατεί πραγματικό χάος από θεωρητικές απόψεις, ψαλτικά "ύφη", μουσικά κείμενα και πάει λέγοντας. Γι' αυτές όμως τις "λεπτομέρειες" οι ψάλτες είμαστε εδώ για να μιλήσουμε πολιτισμένα και να ωφεληθούμε όλοι μας!

Στο πρώτο μου αυτό post θα ήθελα να κάνω και μια μικρή παρατήρηση για το forum: πιστεύω ότι η δομή του είναι υπεραρκούντως αναλυτική. Σίγουρα είναι πολλά τα θέματα που μας απασχολούν και πολύ σωστά έχουν χωριστεί, αλλά τα πολλά subforums και υποκατηγορίες καμιά φορά καθιστούν ένα forum δύσχρηστο. Εδώ βέβαια δεν συμβαίνει αυτό σε μεγάλο βαθμό, αλλά π.χ. 8 subforums για βιβλιοκριτική νομίζω είναι υπερβολικό. Θα προτιμούσα να υπάρχει μια στήλη καλωσορίσματος για τους πρωτάρηδες του forum παρά, ας πούμε, ολόκληρο subforum για το έργο του Άγγελου Βουδούρη. Το ότι τα συγχαρητήρια και τα καλωσορίσματα θα πρέπει να στέλνονται με ΡΜ, όπως διάβασα κάπου, νομίζω δεν αναιρεί την ανάγκη μιας γωνιάς για να μπορούμε κι εμείς να σας λέμε τα συγχαρητήριά μας και τις προτάσεις μας για το forum, αλλά και να κάνετε κι εσείς ανακοινώσεις, polls κλπ., κάτι ευρύτερο δηλαδή τους "κανόνες, οδηγίες χρήσης και μέλη", που είναι ο τίτλος του subforum αυτού.

Να είστε καλά και εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια όρεξη τη σπουδαία πράγματι αυτή υπηρεσία για τον ψαλτικό κόσμο!
 

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
Νίκο, καλωσήρθες και με αρκετή καθυστέρηση απαντώ στο μήνυμά σου (έλειπα για μερικές μέρες). Ευχαριστώ για τα καλά λόγια και χαίρομαι που σου αρέσει το forum.

π.χ. 8 subforums για βιβλιοκριτική νομίζω είναι υπερβολικό.

Συμφωνώ, θα το διορθώσω.

Θα προτιμούσα να υπάρχει μια στήλη καλωσορίσματος για τους πρωτάρηδες του forum παρά, ας πούμε, ολόκληρο subforum για το έργο του Άγγελου Βουδούρη. Το ότι τα συγχαρητήρια και τα καλωσορίσματα θα πρέπει να στέλνονται με ΡΜ, όπως διάβασα κάπου, νομίζω δεν αναιρεί την ανάγκη μιας γωνιάς για να μπορούμε κι εμείς να σας λέμε τα συγχαρητήριά μας και τις προτάσεις μας για το forum, αλλά και να κάνετε κι εσείς ανακοινώσεις, polls κλπ., κάτι ευρύτερο δηλαδή τους "κανόνες, οδηγίες χρήσης και μέλη", που είναι ο τίτλος του subforum αυτού.

Πάλι συμφωνώ. Θα αλλάξω τον τίτλο του sub-forum σε κάτι πιό γενικό για να περιλαμβάνει και τέτοια μηνύματα.
 
Top