A atsiaras Νέο μέλος Jan 2, 2022 #1 Χαίρετε. Ο παρακλητικός κανών των Θεοφανείων. Attachments 6-Ιαν. Εις τον Επιφανέντα και Βαπτισθέντα εν Ιορδάνη Κύριον.pdf 848 KB · Views: 141
Α ανδρεας σωτηροπουλος Νέο μέλος Jan 5, 2022 #3 Παράκληση εις την Βάπτιση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού | Προσευχή - Ορθόδοξο Προσευχητάρι (proseyxi.com)
Παράκληση εις την Βάπτιση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού | Προσευχή - Ορθόδοξο Προσευχητάρι (proseyxi.com)
X xardavellas New member Nov 23, 2023 #4 Καλημέρα σας μήπως υπάρχει ο παρακλητικός κανών κ οι χαιρετισμοί στον εν Ιορδάνη βαπτισθεντα κ επιφανεντα χριστο
Καλημέρα σας μήπως υπάρχει ο παρακλητικός κανών κ οι χαιρετισμοί στον εν Ιορδάνη βαπτισθεντα κ επιφανεντα χριστο
π.ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Νέο μέλος Nov 23, 2023 #5 Παράκληση εις την Βάπτιση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού | Προσευχή - Ορθόδοξο Προσευχητάρι Εὐλογήσαντος τοῦ ἱερέως ἀρχόμεθα ἀναγινώσκοντες τὸν ΡΜΒ΄ (142) Ψαλμόν.Κύριε εἰσάκουσον τῆς προσευχῆς μου, ἐνώτισαι τὴν δέησίν μου ἐν τῇ ἀληθείᾳ σου, www.proseyxi.com
Παράκληση εις την Βάπτιση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού | Προσευχή - Ορθόδοξο Προσευχητάρι Εὐλογήσαντος τοῦ ἱερέως ἀρχόμεθα ἀναγινώσκοντες τὸν ΡΜΒ΄ (142) Ψαλμόν.Κύριε εἰσάκουσον τῆς προσευχῆς μου, ἐνώτισαι τὴν δέησίν μου ἐν τῇ ἀληθείᾳ σου, www.proseyxi.com