Πανήγυρις Βατοπαιδινών Αγίων, Καρακαλλινοί-Βατοπαιδινοί πατέρες, Ι.Μ.Βατοπαιδίου 2009

#1
Δεξιά Καρακαλλινοί.....
Αριστερά Βατοπεδινοί......


Υ.Γ. Αφιερούται στον αδελφό μου εκ σάρκας,μοναχό π. Κουκουζέλη ο οποίος και δημιούργησε μια αξιόλογη χορωδία στην Ι.Μ.Καρακάλλου......Χαίρε αδελφέ...:)
 

Attachments

panosdohi

Παναγιώτης Παρασκευόπουλος
#4
Είναι η πανήγυρις των Βατοπαιδινών Αγίων το 2009. Δεν είναι και ένα-δύο τα πανηγύρια που κάνουν στο Βατοπαίδι:D.
 
#5
Είναι η πανήγυρις των Βατοπαιδινών Αγίων το 2009. Δεν είναι και ένα-δύο τα πανηγύρια που κάνουν στο Βατοπαίδι:D.
Σιγά σιγά θα τα ανεβάσουμε όλα τα πανηγύρια κ.Παναγιώτη.....:)
Συμφωνείτε πιστεύω.....:D
 
#9
Ευχαριστούμε αδελφέ και πάλι για τους ωραίους ύμνους απ' το Άγιον Όρος.
Καταπληκτική δουλειά από τους μοναχούς της Ι.Μ. Καρακάλου και της Ι.Μ. Βατοπαιδίου !!!:) Εύγε εργάτες του Χριστού !!! Συνεχίστε το Θεάρεστο έργο σας.
Τί να κάνουμε, μερικοί βλέπουν μόνο άσχημα πράγματα στο Άγιον Όρος, εμείς επιμένουμε να βλέπουμε πως υπάρχουν όμορφα πράγματα και καταστάσεις, που μπορείς να ζήσεις. Άν ψάξεις λίγο θα βρείς πολλά ωραία.
 

Maraki

Mαρία Παναγιώτη
#10
Φώτη είσαι μοναδικός όχι για τον αδερφό σου γιατί έχω και εγώ συγγενή πρώτου βαθμού σε μοναστήρι και ξέρω πως είναι ευλογία οπως λένε πολύ μεγάλη για όλη την οικογένεια. Είσαι μοναδικός όμως για αυτά που ανέβασες. Περιμένω δοξαστικό, δοξολογία και τη Θεία Λειτουργία από αυτή την πανήγυρη.
Να σε ρωτήσω κάτι; :

1. Με ποιο μηχάνημα έγινε η εγγραφή Φώτη; Μιλάμε για πολύ καθαρό ήχο. Έχω αγοράσει κάποια cds από ζωντανή ηχογράφηση και δεν ακούγεται τόσο ωραία.

2. Η αρίθμηση που έχεις στα tracks δεν συνεχίζεται ή επαναλαμβάνεται π.χ. tack 35 υπάρχει δύο φορές. Γιατί δε τα βάζεις όλα; Τώρα αν θέλω ολοκληρωμένη την πανήγυρη και πάρω τηλέφωνο στην Καρακάλου θα μου το στείλουν το CD;

3. Η εγγραφή αυτή έχει γίνει για να ηχογραφήσει τους Καρακαλινούς έτσι; γιατί δεν άκουσα στο track 5 αν και έχεις γράψει Κεκραγάρια ακούγεται μόνο το Κύριε εκέκραξα των Καρακαληνών. Το Κατευθυνθήτω των Βατοπαιδινών δεν υπάρχει καθόλου. Το ίδιο και στο track 32 ακούγεται μόνο το δόξα και μετά κόβεται το Και νυν και πάει αμέσως στο ιδιόμελο. Τα έκοψες εσύ ή έτσι είναι η ηχογράφηση;

4. Το Φως Ιλαρόν ποιοί το ψάλλουν οι ιερείς ή οι βατοπαιδινοί; Νομίζω σαν να είναι οι βατοπαιδινοί και μου έκανε εντύπωση γιατί νόμιζα πως το λένε μόνο οι ιερείς αυτόν τον ύμνο

5. Στο εξομολογείστε που δεν είναι χορωδίες ποιοι ψάλλουν;

6. Ο αδερφός σου που έφτιαξε αυτό το χορό ήξερε μουσική πριν πάει στο όρος και αν ναι που;

4. Σε ευχαριστώ... Ντάξει δεν είσαι υποχρεωμένος να μου απαντήσεις. Όποτε μπορείς και αν θέλεις. Να με συγχωρείς κιόλα που μπήκα τόσο δυνατά με το πρώτο μου μήνυμα. Αλλά είμαι και σε άλλα φόρουμ γραμμένη και ντάξει έχω τη σχετική άνεση.
 

neaskiti

...ότι αγάπη καλύψει πλήθος αμαρτιών... (Καθολικής
#14
Τα πιο εύστοχα λόγια, οι πιο εγκάρδιες ευχαριστίες, δεν μπορούν ν εκφράσουν τα συναισθήματα που αισθάνομαι εκ βάθους καρδίας...
Ο Θεός να σας έχει καλά ες αεί!
 

Manolas

Εμμανουήλ Ονησιφορίδης
#17
5. Στο εξομολογείστε που δεν είναι χορωδίες ποιοι ψάλλουν;
Δεξιά δεν είμαι σίγουρος, νομίζω ο π.Χρυσόστομος (υποτακτικός του π. Μωυσέως)
Αριστερά ο π. Ιωσήφ.
 
Top