[Ανακοίνωση] Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Σχολή για την νέα σχολική χρονιά 2013-2014.

Απόστολος Χριστοφής

Απόστολος Χριστοφής
#1
Ξεκίνησαν από τις 25 Αυγούστου οι εγγραφές στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής για την νέα σχολική περίοδο 2013-2014.

Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ενώσεως Ιεροψαλτών Ρόδου και Περιχώρων, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου και με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Κυρίλλου, συνεχίζει για 3η συνεχόμενη χρονιά την εκμάθηση βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής, σε παιδιά και νέους κάθε ηλικίας.

Με την καινούργια χρονιά εγκαινιάζουμε και δύο νέα παραρτήματα, στα χωριά Κοσκινού και Απόλλωνα, σε συνεργασία με διπλωματούχους καθηγητές, μέλη του Συλλόγου μας, αλλά και με την συνεργασία του Ελληνικού Ωδείου για την απόκτηση πτυχίων και διπλωμάτων Βυζαντινής Μουσικής.

Οι δραστηριότητες στην Σχολή είναι πολλές. Εκτός από τα βασικά μαθήματα, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην χορωδία της Σχολής, να μαθαίνουν τραγούδια μέσα από την βυζαντινή παρασημαντική (τα παραδοσιακά τραγούδια στηρίζονται στην βυζαντινή Μουσική), να συμμετέχουν στα αναλόγια με τους δασκάλους τους, να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές εκδρομές, αλλά πάνω απ’όλα να μαθαίνουν και να διατηρούν την παράδοση μας ζωντανή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση για την Σχολή μπορείτε να απευθυνθείτε στα παρακάτω τηλέφωνα (Γεν.γραμματέας Χριστοφής Απόστολος : 6972235951, Πρόεδρος Παρασκευάς Στέργος :6932220378).

Με εκτίμηση το Διοικητικό Συμβούλιο και οι καθηγητές.
 

Attachments

Top