Th4nasis Παλαιό Μέλος Jul 4, 2022 #1 Καλησπέρα Μήπως υπαρχει καποιο διαγραμμα που να δειχνει ολες τις νοτες της Βυζαντινης μουσικης σε Ηz? Hertz
Καλησπέρα Μήπως υπαρχει καποιο διαγραμμα που να δειχνει ολες τις νοτες της Βυζαντινης μουσικης σε Ηz? Hertz
Th4nasis Παλαιό Μέλος Jul 4, 2022 #3 Γεώργιος Καραγιαννάκης said: Νομίζω ότι εδώ θα βρεις αυτό που ζητάς. Click to expand... Ευχαριστώ Πολυ!
Γεώργιος Καραγιαννάκης said: Νομίζω ότι εδώ θα βρεις αυτό που ζητάς. Click to expand... Ευχαριστώ Πολυ!
π. Μάξιμος Γενικός Συντονιστής Jul 4, 2022 #4 https://analogion.com/forum/index.p...ινής-μουσικής-με-βάση-την-συχνότητα-hz.29227/
Παναγιώτης σκολιοὶ γὰρ λογισμοί, χωρίζουσιν ἀπὸ Θεοῦ Jul 4, 2022 #5 Ηχητικά δείγματα των Κλιμάκων Βυζαντινής Μουσικής της Μουσικής Επιτροπής του 1881 Μέθοδος συγκερασμοῦ κλιμάκων - οἱ διατονικὲς κλίμακες τοῦ Διδύμου, τῆς Ἐπιτροπῆς, τοῦ Χρυσάνθου, καὶ οἱ συγκράσεις τους
Ηχητικά δείγματα των Κλιμάκων Βυζαντινής Μουσικής της Μουσικής Επιτροπής του 1881 Μέθοδος συγκερασμοῦ κλιμάκων - οἱ διατονικὲς κλίμακες τοῦ Διδύμου, τῆς Ἐπιτροπῆς, τοῦ Χρυσάνθου, καὶ οἱ συγκράσεις τους
Παναγιώτης σκολιοὶ γὰρ λογισμοί, χωρίζουσιν ἀπὸ Θεοῦ Jul 4, 2022 #6 Και από κάτι παλιές μου σημειώσεις. Attachments Κλίμακες συγκερασμένες Επιτροπής 2005.pdf 217.8 KB · Views: 41