Νέα εκπομπή στο pemptousia.fm: «Λόγος και Μέλος: προσεγγίσεις στη μυσταγωγία της Ψαλτικής Τέχνης»

Diogenes

Νέο μέλος
(Από την ιστοσελίδα https://www.pemptousia.gr/2022/02/n...engisis-sti-mistagogia-tis-psaltikis-technis/ ):

Νέα εκπομπή στο pemptousia.fm:
«Λόγος και Μέλος: προσεγγίσεις στη μυσταγωγία της Ψαλτικής Τέχνης»


2 Φεβρουαρίου 2022

1644056045679.jpeg

Ο Πρωτοψάλτης, Δάσκαλος της Ψαλτικής Τέχνης και Χοράρχης του Βυζαντινού Χορού ΤΡΟΠΟΣ Κωνσταντίνος Αγγελίδης, και ο Πρωτοψάλτης και Μουσικολόγος Γεώργιος Σάββας ξεκινούν από την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου μια ωριαία εκπομπή στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας. Η εκπομπή θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Πέμπτη 16:00-17:00, και θα έχει τίτλο «Λόγος και Μέλος: προσεγγίσεις στη μυσταγωγία της Ψαλτικής Τέχνης».
 
Νέα Ραδιοφωνική Εκπομπή: «Λόγος & Μέλος: προσεγγίσεις στη μυσταγωγία της Ψαλτικής Τέχνης»


Ο Πρωτοψάλτης, Δάσκαλος της Ψαλτικής Τέχνης και Χοράρχης του Βυζαντινού Χορού ΤΡΟΠΟΣ Κωνσταντίνος Αγγελίδης, και ο Πρωτοψάλτης και μουσικολόγος Γεώργιος Σάββας ξεκινούν από την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου νέα ωριαία εκπομπή με τίτλο «Λόγος και Μέλος: προσεγγίσεις στη μυσταγωγία της Ψαλτικής Τέχνης» κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη, 16:00-17:00, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας, pemptousia.fm.

Μια νέα ραδιοφωνική πρόταση εκπομπών λόγου, με κείμενα γύρω από την Ψαλτική και Λειτουργική μας Παράδοση, ενδεδυμένα με τον πλούτο των παραδοσιακών αγιορειτικών, πατριαρχικών, και πολλών ακόμη ακουσμάτων.

Στον παρακάτω σύνδεσμο βρίσκονται αρχειοθετημένες όλες οι εκπομπές που ακούστηκαν έως σήμερα, σε αρχείο που διαρκώς ανανεώνεται με την προσθήκη κάθε νεώτερης:

https://logos-kai-melos.castos.com/

Κοινοποιείτε ελεύθερα.
 

Diogenes

Νέο μέλος
Αξιότιμε κ. Σάββα,

εύχομαι σε εσάς και στον κ. Αγγελίδη καλή επιτυχία για την καινούρια εκπομπή σας!

Έχω ακούσει όλες τις εκπομπές σας και μπορώ να πω ότι είναι θαυμάσιες, διότι μάς παρέχετε την δυνατότητα να μάθουμε πολλά πράγματα για την Εκκλησιαστική μας Μουσική. Αξιέπαινη η δουλειά σας!!! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ εκ μέσης καρδίας!!! Ο Θεός να σας ευλογεί και να σας δίνει δύναμη!!!
 
Λόγος και Μέλος: προσεγγίσεις στη μυσταγωγία της Ψαλτικής Τέχνης – με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη και τον Γεώργιο Σάββα.

Μ. Δευτέρα έως και Μ. Σάββατο στις 16:00 στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας.

αρχείο:
https://logos-kai-melos.castos.com/
 
Top