Kostas Tsig Μαθητευόμενος Ιεροψάλτης Mar 17, 2014 #1 Επείδη δεν έβγαλα άκρη με όσα έχω διαβάσει στο forum, θα ήθελα να ρωτήσω αν η Μουσική Κυψέλη του Στεφάνου είναι κλασσικό βιβλίο....
Επείδη δεν έβγαλα άκρη με όσα έχω διαβάσει στο forum, θα ήθελα να ρωτήσω αν η Μουσική Κυψέλη του Στεφάνου είναι κλασσικό βιβλίο....
Εμμανουήλ Αβραμίδης Παλαιό Μέλος Mar 17, 2014 #2 Kostas Tsig said: Επείδη δεν έβγαλα άκρη με όσα έχω διαβάσει στο forum, θα ήθελα να ρωτήσω αν η Μουσική Κυψέλη του Στεφάνου είναι κλασσικό βιβλίο.... Click to expand... Ναι, είναι κλασσικό, συνδυασμός της συλλογής ιδιομέλων του Μανουήλ και του δοξασταρίου του Πέτρου. Απλώς είναι γραμμένο κατά το ύφος Κωνσταντίνου Πρωτοψάλτου.
Kostas Tsig said: Επείδη δεν έβγαλα άκρη με όσα έχω διαβάσει στο forum, θα ήθελα να ρωτήσω αν η Μουσική Κυψέλη του Στεφάνου είναι κλασσικό βιβλίο.... Click to expand... Ναι, είναι κλασσικό, συνδυασμός της συλλογής ιδιομέλων του Μανουήλ και του δοξασταρίου του Πέτρου. Απλώς είναι γραμμένο κατά το ύφος Κωνσταντίνου Πρωτοψάλτου.