Μακάριος Ανήρ Γεωργίου Σαρανταεκκλησιώτου σε ήχο α'
anggeosef Άγγελος Σέφκας Oct 31, 2014 #1 Oct 31, 2014 #1 Μακάριος Ανήρ Γεωργίου Σαρανταεκκλησιώτου σε ήχο α' Attachments Μακάριος Ανήρ.pdf 5.3 MB Views: 423
neoklis Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής Oct 31, 2014 #2 Oct 31, 2014 #2 anggeosef said: Μακάριος Ανήρ Γεωργίου Σαρανταεκκλησιώτου σε ήχο α' Click to expand... Από ποιο βιβλίο είναι;
anggeosef said: Μακάριος Ανήρ Γεωργίου Σαρανταεκκλησιώτου σε ήχο α' Click to expand... Από ποιο βιβλίο είναι;
neoklis Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής Oct 31, 2014 #3 Oct 31, 2014 #3 neoklis said: Από ποιο βιβλίο είναι; Click to expand... Υπάρχει και στο "Εν Άνθος Εκκλησιαστικής Μουσικής" του Αγαθ. Κυριαζίδου (σσ. 35-51) αλλά το συγκεκριμένο πρέπει να είναι από άλλη πηγή.
neoklis said: Από ποιο βιβλίο είναι; Click to expand... Υπάρχει και στο "Εν Άνθος Εκκλησιαστικής Μουσικής" του Αγαθ. Κυριαζίδου (σσ. 35-51) αλλά το συγκεκριμένο πρέπει να είναι από άλλη πηγή.
anggeosef Άγγελος Σέφκας Oct 31, 2014 #4 Oct 31, 2014 #4 neoklis said: Υπάρχει και στο "Εν Άνθος Εκκλησιαστικής Μουσικής" του Αγαθ. Κυριαζίδου (σσ. 35-51) αλλά το συγκεκριμένο πρέπει να είναι από άλλη πηγή. Click to expand... Είναι από τον Α' Τόμο "Αι Δύο Μέλισσαι" του ίδιου.
neoklis said: Υπάρχει και στο "Εν Άνθος Εκκλησιαστικής Μουσικής" του Αγαθ. Κυριαζίδου (σσ. 35-51) αλλά το συγκεκριμένο πρέπει να είναι από άλλη πηγή. Click to expand... Είναι από τον Α' Τόμο "Αι Δύο Μέλισσαι" του ίδιου.
neoklis Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής Oct 31, 2014 #5 Oct 31, 2014 #5 anggeosef said: Είναι από τον Α' Τόμο "Αι Δύο Μέλισσαι" του ίδιου. Click to expand... Υπάρχει (ή μπορεί να ανεβεί) ο Α΄τόμος σε PDF; Εδώ ο Β΄τόμος και το σχετικό θέμα. Last edited by a moderator: Oct 31, 2014
anggeosef said: Είναι από τον Α' Τόμο "Αι Δύο Μέλισσαι" του ίδιου. Click to expand... Υπάρχει (ή μπορεί να ανεβεί) ο Α΄τόμος σε PDF; Εδώ ο Β΄τόμος και το σχετικό θέμα.
anggeosef Άγγελος Σέφκας Oct 31, 2014 #6 Oct 31, 2014 #6 neoklis said: Υπάρχει (ή μπορεί να ανεβεί) ο Α΄τόμος σε PDF; Εδώ ο Α΄τόμος και το σχετικό θέμα. Click to expand... Δυστυχώς δεν το έχω σε μορφή ηλεκτρονικού εγγράφου. Έχω ολοκληρο το βιβλίο.
neoklis said: Υπάρχει (ή μπορεί να ανεβεί) ο Α΄τόμος σε PDF; Εδώ ο Α΄τόμος και το σχετικό θέμα. Click to expand... Δυστυχώς δεν το έχω σε μορφή ηλεκτρονικού εγγράφου. Έχω ολοκληρο το βιβλίο.
neoklis Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής Oct 31, 2014 #7 Oct 31, 2014 #7 anggeosef said: Δυστυχώς δεν το έχω σε μορφή ηλεκτρονικού εγγράφου. Έχω ολοκληρο το βιβλίο. Click to expand... Για ποια έκδοση πρόκειται; Την ανατύπωση από τον Ρηγόπουλο ή για παλαιότερη έκδοση;
anggeosef said: Δυστυχώς δεν το έχω σε μορφή ηλεκτρονικού εγγράφου. Έχω ολοκληρο το βιβλίο. Click to expand... Για ποια έκδοση πρόκειται; Την ανατύπωση από τον Ρηγόπουλο ή για παλαιότερη έκδοση;
D dimskrekas Δημήτρης Σκρέκας Oct 31, 2014 #8 Oct 31, 2014 #8 neoklis said: Για ποια έκδοση πρόκειται; Την ανατύπωση από τον Ρηγόπουλο ή για παλαιότερη έκδοση; Click to expand... Πρόκειται για τις Δύο Νέες Μέλισσες που επανεξέδωσε με προσθαφαιρέσεις και νέα στοιχειοθεσία πρώτος ο εκδ. οίκος Μ. Πολυχρονάκη γύρω στο 60. Ο εκδ. Β. Ρηγόπουλος πολύ αργά επανεξέδωσε την αρχική έκδοση των Δύο Μελισσών. δ.
neoklis said: Για ποια έκδοση πρόκειται; Την ανατύπωση από τον Ρηγόπουλο ή για παλαιότερη έκδοση; Click to expand... Πρόκειται για τις Δύο Νέες Μέλισσες που επανεξέδωσε με προσθαφαιρέσεις και νέα στοιχειοθεσία πρώτος ο εκδ. οίκος Μ. Πολυχρονάκη γύρω στο 60. Ο εκδ. Β. Ρηγόπουλος πολύ αργά επανεξέδωσε την αρχική έκδοση των Δύο Μελισσών. δ.