[Ερώτηση] Μήνυμα σφάλματος όταν ο χρήστης επιλέξει να κατεβάσει κάποιο αρχείο

Γιώργος Λαμπρόπουλος

Πρωτοψάλτης Ι.Ν. Τιμίου Προδρόμου Κάτω Αχαίας
Διαπίστωσα ότι εμφανίστηκε το παρακάτω μήνυμα σφάλματος, σε μέλος του φόρουμ που κάνει είσοδο κανονικά με τους κωδικούς, όταν όμως επιλέξει να κατεβάσει οποιοδήποτε αρχείο τότε οδηγείται σε μία οθόνη που τον ενημερώνει, ως ακολούθως :

username, δεν σας επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για έναν από τους παρακάτω λόγους:

Αν προσπαθείτε να κατεβάσετε υλικό και δεν μπορείτε, βεβαιωθείτε οτι έχετε κάνει εγγραφή μέλους στο φόρουμ, έχετε ενεργοποιήσει το λογαριασμό σας μέσω του email που σας έστειλε το φόρουμ στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δώσατε κατά την εγγραφή σας και έχετε συνδεθεί στο φόρουμ με όνομα και κωδικό. Εάν ξεχάσατε τον κωδικό σας, στο μήνυμα αποτυχημένης σύνδεσης πατήστε εκεί που λέει εάν ξεχάσατε τον κωδικό σας και ακολουθείστε τις οδηγίες για να δώσετε καινούργιο.
Το θέμα ή το υλικό που προσπαθείτε να δείτε έχει ίσως αποσυρθεί.
Η συγκεκριμένη λειτουργία/δυνατότητα είναι απενεργοποιημένη προσωρινά λόγω της περιόδου (π.χ. Μεγάλη Εβδομάδα).
Ο λογαριασμός σας ίσως δε διαθέτει τα προνόμια που απαιτούνται για να έχετε πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Μήπως προσπαθείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη, να αποκτήσετε πρόσβαση σε χαρακτηριστικά των διαχειριστών ή ενός άλλου συστήματος προνομίων;
Αν προσπαθείτε να καταχωρήσετε μήνυμα, ίσως οι διαχειριστές έχουν απενεργοποιήσει το λογαριασμό σας ή απλά αυτός ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί.

τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;
 
Last edited:
Top