Λειτουργικά σε Λέγετο

Basdos

Παλαιό Μέλος
Ανεβάζω αυτά τα λειτουργικά σε ήχο Λέγετο και περιμένω τα σχόλιά σας.Ευχαριστώ.
 

Attachments

  • Λειτουργικά εις ήχον bB Z.doc
    33.5 KB · Views: 445
N

NIKOΛΑΟΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΗΣ

Guest
μπραβο παρα πολυ ομορφα και βατα ...........ακριβως πανω στο δικο μου υφος .....σας ευχαριστω περιμενω και αλλα
 

Γιώργος Λαμπρόπουλος

Πρωτοψάλτης Ι.Ν. Τιμίου Προδρόμου Κάτω Αχαίας
Μπορεί να τα ανεβάσει κάποιος και σε pdf, ώστε να μπορούν να τα δουν ακόμη και αυτοί που δεν διαθέτουν το πρόγραμμα με τις γραμματοσειρές;
 
Μπορεί να τα ανεβάσει κάποιος και σε pdf, ώστε να μπορούν να τα δουν ακόμη και αυτοί που δεν διαθέτουν το πρόγραμμα με τις γραμματοσειρές;

καλη απαγγελία
 

Attachments

  • Λειτουργικά εις ήχον λεγετο.pdf
    33.9 KB · Views: 330

Fraristos ioannis

Παλαιό Μέλος
Νομίζω στο " Σε υμνούμεν" στο δεύτερο "ου" δε θέλει το κέντημα πάνω στο ολίγον, αλλά δίπλα, ώστε να ανέλθουμε 2 φωνές. Διαφορετικά δεν καταλήγουμε στον Βου.
Διορθώστε με αν σφάλλω (δεν είμαι καλός γνώστης της ορθογραφίας...).

Φιλικά και με αγάπη. :)
 

tsak77

Χρῆστος Τσακίρογλου
Υπάρχουν κάποια θέματα ορθογραφίας (π.χ. στο "Πατέρα Υιόν και Άγιον Πνεύμα" δεν μπαίνει ποτέ αντικένωμα σε χαρακτήρα τον οποίο ακολουθεί ανάβαση), αλλά και παραλλαγής (π.χ. στο "Έλεον ειρήνης" το δίγοργο μπαίνει στα χρονικά χωράφια του επόμενου γοργού ή στο "Πατέρα Υιόν και άγιον Πνεύμα" το μέλος δεν καταλήγει στον Βου), αλλά σαν προσπάθεια είναι φιλότιμη και σίγουρα αξιέπαινη (ως ανεπίσημη και ανέκδοτη, διότι διαφορετικά...), αν και πρέπει να παραδεχτούμε ότι η σύνθεση σε οποιαδήποτε μουσική δεν έχει ως μόνη προϋπόθεση την δυνατότητα ανάγνωσής της. Μακάρι αυτό να το γνώριζαν αρκετοί από τους νεώτερους κυρίως εκδότες - συνθέτες.
 

Basdos

Παλαιό Μέλος
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας σχόλια. Αυτά τα λειτουργικά τα έγραψα πριν από 2 περίπου χρόνια. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά και σίγουρα γνωρίζω περισσότερα περί ορθογραφίας και θέσεων. Και, φυσικά, έχω μελίσει πολλά περισσότερα κομμάτια. Κάθε όμως άποψη είναι καλοδεχούμενη και ευπρόσδεκτη.
 
Top