Λίστα σεμιναρίων Ψαλτικής Τέχνης (σύνδεσμοι youtube)

Beatle

Ανδρέας Σ.
#1
Η σειρά των ονομάτων είναι αλφαβητική.

Γρηγόριος Αναστασίου
24/01/2016 3ο Σεμινάριο Συλλόγου Ιεροψαλτών Θηβών, με θέμα «Ο ψάλτης ως μουσικός ερμηνευτής»

Ιωάννης Αρβανίτης
Εμμανουήλ Γιαννόπουλος
Σωτήριος Δεσπότης
Φώτιος Κετσετζής
Δημήτριος Νεραντζής
Αθανάσιος Παϊβανάς
Δημοσθένης Παϊκόπουλος
Δημοσθένης Παϊκόπουλος - Σταμάτιος Κίσσας
Θρασύβουλος Παπανικολάου
Παναγιώτης Τζανάκος
Αχιλλέας Χαλδαιάκης
Ιωάννης Χασανίδης
Γιώργος Χατζηχρόνογλου
 
Last edited:

Beatle

Ανδρέας Σ.
#5

Beatle

Ανδρέας Σ.
#6
π. Χρυσοβαλάντης Θεοδώρου, Χρήστος Πανάγου, Παύλος Χάρης
  • 6/6/2021 Σεμινάριο Βυζαντινῆς Μουσικῆς, ("η τάξη της ακολουθίας του καθημερινού εσπερινού", "εορτολογία και λειτουργική. οι κινητές εορτές στη λατρεία της εκκλησίας", "σύντομη αναδρομή στην ιστορία της βυζαντινής μουσικής")
 
#9
Αθανάσιος Παϊβανάς
5ο Σεμινάριο Ψαλτικής Τέχνης και Μελοποιίας με θέμα: «Στανίτσας, Σουρλαντζής, Αγγελόπουλος: ο διδάσκαλος λέγει, μετά των μαθητών του» Εισηγητές οι κύριοι: Αθανάσιος Παϊβανάς, χοράρχης του χορού «Εργαστήρι Ψαλτικής» ως μαθητής του Άρχοντος Πρωτοψάλτου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας Θρασύβουλου Στανίτσα.

Ιωάννης Λιάκος
5ο Σεμινάριο Ψαλτικής Τέχνης και Μελοποιίας με θέμα: «Στανίτσας, Σουρλαντζής, Αγγελόπουλος: ο διδάσκαλος λέγει, μετά των μαθητών του» Εισηγητές οι κύριοι: Ιωάννης Λιάκος, χοράρχης του χορού «Θεσσαλονικοίς Υμνωδοί» ως μαθητής του Άρχοντος Μουσικοδιδασκάλου του Οικουμενικού Πατριαρχείου Δημητρίου Σουρλαντζή.

Γεώργιος Κωνσταντίνου
5ο Σεμινάριο Ψαλτικής Τέχνης και Μελοποιίας με θέμα: «Στανίτσας, Σουρλαντζής, Αγγελόπουλος: ο διδάσκαλος λέγει, μετά των μαθητών του» Εισηγητές οι κύριοι: Γεώργιος Κωνσταντίνου, χοράρχης του χορού «Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία ως μαθητής του Άρχοντος Πρωτοψάλτου της Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως Λυκούργου Αγγελόπουλου.
 
Top