K karamanisj Νέο μέλος Nov 17, 2013 #1 Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή. Ψάχνω το κράτημα των Σιμωνοπετριτων σε πλ β' που ψέλνουν τέταρτο κατά σειρά κομμάτι στο "Αγνή Παρθένε".
Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή. Ψάχνω το κράτημα των Σιμωνοπετριτων σε πλ β' που ψέλνουν τέταρτο κατά σειρά κομμάτι στο "Αγνή Παρθένε".
M merry7588 New member Nov 17, 2021 #2 Τεριρέμ, ήχος πλ. β´, Ψάλλει ο χορός της Σιμωνόπετρας, Από τον ψηφιακό δίσκο: Αγνή Παρθένε, Παραγωγή: Ιερά Μονή Σιμωνόπετρας, 1990 Καλησπέρα ! Εγώ ψάχνω την παρτιτουρα για αυτό μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ; Last edited by a moderator: Nov 17, 2021
Τεριρέμ, ήχος πλ. β´, Ψάλλει ο χορός της Σιμωνόπετρας, Από τον ψηφιακό δίσκο: Αγνή Παρθένε, Παραγωγή: Ιερά Μονή Σιμωνόπετρας, 1990 Καλησπέρα ! Εγώ ψάχνω την παρτιτουρα για αυτό μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ;
G Gerasimos monaxos Ο Αγιορείτης κακοφωνίξ Nov 17, 2021 #3 merry7588 said: Καλησπέρα ! Εγώ ψάχνω την παρτιτουρα για αυτό μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ; Click to expand... Από το Ψαλτήριον Τερπνόν της Σιμωνόπετρας. Attachments Τεριρεμ πλ.β (τρίσημος) Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρας.pdf 492.8 KB · Views: 141
merry7588 said: Καλησπέρα ! Εγώ ψάχνω την παρτιτουρα για αυτό μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ; Click to expand... Από το Ψαλτήριον Τερπνόν της Σιμωνόπετρας.