Κοπή της Βασιλόπιτας του Σωματείου Ιεροψαλτών Θεσσαλονίκης "Ιωάννης ο Δαμασκηνός"

#1
Αγαπητοί φίλοι,

Την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Σωματείου, στις 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά (Αγ. Σοφίας 3, 1ος όροφος).

Το ΔΣ του Σωματείου καλεί τα μέλη του, αλλά και όλους τους συναδέλφους ιεροψάλτες και φίλους της βυζαντινής μουσικής να παρευρεθούν, να τιμήσουν την εκδήλωση και με την ενεργότερη συμμετοχή τους γενικότερα να δυναμώσουν το Σωματείο.

Συνημμένα θα βρείτε την πρόσκληση για την εκδήλωση καθώς και μία επιστολή - πρόσκληση προς όλους τους ιεροψάλτες που διανεμήθηκε σε όλους τους ναούς της περιοχής ευθύνης του Σωματείου περιγράφοντας τις προτεραιότητες του ΔΣ για την τρέχουσα περίοδο.

Καλή κι ευλογημένη χρονιά και καλή δύναμη σε όλους!
 

Attachments

#2
Αγαπητοί φίλοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ιεροψαλτών “Ιωάννης ο Δαμασκηνός” σας προσκαλεί στην κοπή βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά (Αγίας Σοφίας 3, πρώτος όροφος).

Καλή και ευλογημένη χρονιά, με υγεία και προκοπή!
 
#3
Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι, Καλή και Ευλογημένη Χρονιά!
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ιεροψαλτών Θεσσαλονίκης "Ιωάννης ο Δαμασκηνός" σας προσκαλεί στην κοπή της βασιλόπιτας, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, ώρα 19:00, στην αίθουσα "Αλέξανδρος" (Εθνικής Αμύνης 1) του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
 
Top