Θ Θανασακης Παλαιό Μέλος Jan 23, 2012 #1 Παιδια μηπως μπορει καποιος να μου δειξει να ακουσω καμια ηχογραφηση το κοντακιον κ το απολυτικιον της Υπαπαντης? Επισης το Μηναιο μου ειναι παλιο κ μαλλον εχει κανει λαθος γιατι γραφει το κοντακιο σε ηχο δ'.
Παιδια μηπως μπορει καποιος να μου δειξει να ακουσω καμια ηχογραφηση το κοντακιον κ το απολυτικιον της Υπαπαντης? Επισης το Μηναιο μου ειναι παλιο κ μαλλον εχει κανει λαθος γιατι γραφει το κοντακιο σε ηχο δ'.
tsak77 Χρῆστος Τσακίρογλου Jan 23, 2012 #2 Το Κοντάκιον από τη Μουσική Συλλογή του Πρωγάκη και από προσωπική ζωντανή ηχογράφηση. Attachments Κοντάκιον Υπαπαντής.pdf 64.5 KB · Views: 27 Κοντάκιον Υπαπαντής.mp3 538.6 KB · Views: 22
Θ Θανασακης Παλαιό Μέλος Jan 23, 2012 #3 tsak77 said: Το Κοντάκιον από τη Μουσική Συλλογή του Πρωγάκη και από προσωπική ζωντανή ηχογράφηση. Click to expand... Ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση!
tsak77 said: Το Κοντάκιον από τη Μουσική Συλλογή του Πρωγάκη και από προσωπική ζωντανή ηχογράφηση. Click to expand... Ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση!