Καλοφωνικός «ειρμός» - ψαλμικός στίχος «Κύριε τί επληθύνθησαν...»

agrovas

Βασίλης Αγροκώστας
"Κύριε τί επληθύνθησαν" , Καλοφωνικός Ειρμός - σύνθεση Αντωνίου Αλυγιζάκη. Το έψαλλα κατά τη διανομή του Αντιδώρου την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2013. Από τη μέση και μετά συμψάλλει μαζί μου ο Λαμπαδάριός μου κ. Σταθάκης Βαλάντης.

Attachments

• Κύριε τί επληθύνθησαν.mp3
    7.9 MB · Views: 97
"Κύριε τί επληθύνθησαν" , Καλοφωνικός Ειρμός - σύνθεση Αντωνίου Αλυγιζάκη. Το έψαλλα κατά τη διανομή του Αντιδώρου την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2013. Από τη μέση και μετά συμψάλλει μαζί μου ο Λαμπαδάριός μου κ. Σταθάκης Βαλάντης.
Πολύ χαίρομαι όταν σ' ακούω Βασίλη. Ψάλλεις υπέροχα.:)

ΥΓ Καλοφωνικός ψαλμικός στίχος :wink:

Ωραιὀτατη ερμηνεία, Βασίλη. Καρπός ταλάντου, γνώσεως της παράδοσης και (όπως συμπεραίνω) μελέτης και άσκησης.

Καλή προσπάθεια στο μέλος, τα υπόλοιπα από κοντά ....

Αγαπητέ Βασίλη μπορείς να μοιραστείς μαζί μας την πάρτα;

Σ'ευχαριστώ, Μανώλης

Μανώλη βρίσκεται στο τέλος του βιβλίου του Αντωνίου Αλυγιζάκη "Μελωδήματα ασκήσεων Λειτουργικής". Είναι μάλιστα σε χειρόγραφη καταγραφή από τον π. Νεκτάριο Πάρη...

Μανώλη, βρίσκεται στο τέλος του βιβλίου του Αντωνίου Αλυγιζάκη "Μελωδήματα ασκήσεων Λειτουργικής". ......................................................
Θα μπορούσατε να αναρτήσετε το μ. κ., για τα μέλη "του Ψ', που δεν έχουν το συγκεκριμένο μ. πόνημα;

Ευχαριστώ, π. Μάξιμε.
Το μ. κ., μαζί με το κράτημα του Π. Χαλάτζογλου, σε αρχείο pdf.

Attachments

• , τι επληθύνθησαν οι θλίβοντές με..., σε πλ. του α΄, ψαλμικός στίχος, μέλος Αντ. Αλυγιζάκη και...pdf
    552.9 KB · Views: 12
... καί μετά δημιουργοῦμε νέο θέμα στά μουσικά.

Back