[Ψάχνω] Καθηγητή Β. Μουσικής στην Ξάνθη ή κάπου αρκετά κοντά

ioannis2

Νέο μέλος
Εχω περάσει στην Ξάνθη και θα ήθελα όποιος ξέρει έναν ΚΑΛΟ δάσκαλο εκει κοντά που να μπορεί να μου δώσει και πτυχίο να μου πει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:D

Υ.Γ Έχω παρακολουθήσει 4 χρόνια μαθήματα στο νησί που έμενα και θα ήθελα να συνεχίσω καθώς και να παρω και πτυχιο.:wink:
 
Αγαπητέ Ιωάννη συγχαρητήρια για την επιτυχία σου στο πανεπιστήμιο.
Σου εύχομαι να βρεις το δάσκαλο που επιθυμείς. Αν χρειαστείς οτιδήποτε στη διάθεσή σου.
 

mmamais

Μαμάης Μιχάλης
Για κοίταξε στο Καθεδρικό Ναό Της του Θεού Σοφίας, τηλ. 25410-28305 - 23360)

Ψάλλει δεξιά ο κος Δελιανίδης Αριστείδης, μπορείς να τον ακούσεις εδώ.

Δυστυχώς δεν τον γνωρίζω από πρώτο χέρι, είναι όμως πολύ ανοιχτός, σου συστήνω να πας στο αναλόγιό του και θα σε κατευθύνει.

Για δες και εδώ

ΥΓ. Στο χωριό μου (Νέο Όλβιο Ξάνθης) είχαμε μέχρι φέτος μια ψαλτάρα, τον κύριο Τάκη, 80 παρά χρονών. Πρωτοψάλτης μας τουλάχιστον 50 χρόνια (τον θυμάται η μητέρα μου όταν από τότε που ήταν μαθήτρια). Πέρα από φωνή, έχει...αυθεντικό ύφος....άλλο πράμα. Σα Ναπλιώτης. Το πρόβλημα είναι ότι όταν πήγαινα, ενώ εγώ ήθελα να ακούσω αυτόν, αυτός ήθελε να ακούσει εμένα τον άσχετο, από τη χαρά του που νέος πάτησε το πόδι στο αναλόγιο. 'Εχω κάτι άθλιες ηχογραφήσεις του με ένα ΝΟΚΙΑ χωμένο στο μπουφάν να μη το δεί...δεν είναι σε κατάσταση να τις ανεβάσω.

Μου έλεγε ότι ένας ψάλτης-μουσικοδιδάσκαλος είχε έρθει από τη Σμύρνη, μετά τη καταστροφή και γέμισε τα τότε άδεια αναλόγια των νομών Ξάνθης και Ροδόπης με μαθητές του, ένας εκ των οποίων και ο δικός μας ο κ. ΤΑΚΗΣ. Δεν γνωρίζω περισσότερα δυστυχώς... Καλά να είναι ο άνθρωπος...τώρα έχουμε καινούριο πρωτοψάλτη στο χωριό, δεν τον έχω ακούσει.
 
Last edited:

Αgis

Μέλος
Καλησπέρα σας! Τελικά βρέθηκε κάποιος καθηγητής στην Ξάνθη; Ενδιαφέρεται κάποιος γνωστός (στρατιωτικός που βρέθηκε στην Ξάνθη με μετάθεση) για δίπλωμα Β.Μ.
 

Emmanouil Giannopoulos

Emmanouil Giannopoulos
Στο Δημοτικό Ωδείο Ξάνθης διδάσκει ο Γιώργος Χατζόπουλος και ο πατέρας του. Και οι δύο είναι πρωτοψάλτες σε ναούς της πόλης και μαζί τους ψάλλουν και οι μαθητές τους.
 
Top