Μιχάλης Τζωρτζής
Παλαιό Μέλος
Από την ακολουθία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ι.Ν. Παναγίας Ευαγγελίστριας Τήνου στις 15/8/2007.
Ποιοί ψάλλουν;
Δεξιά, νομίζω ότι είναι ο κ. Νεραντζής, ή μήπως κάνω λάθος;
Κύριε Βαγγέλη, επιστρέψατε από τον εσπερινό της Αγ. Παρασκευής; Σας χρειαζόμαστε!
Στο δοξαστικον 100% είναι ο Νεραντζής, ενώ στα άλλα 100% δεν είναι αυτός.
Τουλάχιστον ο δεξιός ειναι ο Νεραντζής...Είναι σίγουρα 2007??
Δεν ειναι ο Νεραντζης . Στο δοξαστικο κατι τον θυμιζει καπως , αλλα στην Δοξολογια και στην εννατη φαινεται καθαρα οτι δεν ειναι.
Στο δοξαστικον 100% είναι ο Νεραντζής, ενώ στα άλλα 100% δεν είναι αυτός.
Προ ολιγου ρωτησα μαθητες του εδω αν εψαλλε το 2007 ο Νεραντζης στο πανηγυρη στην Τηνο και ολοι μου ειπαν οχι .
Χθές επικοινώνησα με το κ.Νεραντζή και μου διαβεβαίωσε οτι δεν ψάλλει αυτός (του έβαλα να ακούσει μήπως είναι παλιότερη ηχογράφηση) και επίσης μου είπε ότι αποκλείεται να είναι Παναγία της Τήνου μάλλον Σουμελά και ψάλλει ο Πατρώνας. Ευχαριστώ
Δεν ειναι ο φιλος μου ο Αντωνης (Πατρωνας) .
Βαλλατε στον Δημητρη να ακουσει την δοξολογια ; Εκει αν δεν κανω λαθος
(λογω της συμπιεσης υπαρχει σημαντικη παραμορφωση στις φωνες) , ψαλλει
αριστερα ο παλιος (με την εννοια οτι ειναι πολλα χρονια) Λαμπαδαριος του Ι.Ν.
της Παναγιας (Ευαγγελιστρια) της Τηνου . Δεν θυμαμαι το ονομα του ; Δεν μπορει ο Δημητρης να μην τον γνωρισε .
Μα όταν άκουσε την Δοξολογία μου είπε οτι ειναι ο Πατρωνας
Καλημέρα σε όλους. Λοιπόν, μετά από το ξόδεμα τόσης φαιάς ουσίας για το ποιοι ψάλλουν στα ηχητικά του μηνύματος #1, σας δίνω τη βοήθεια του κοινού. Στην πρώτη φωτο ο δεξιός και στη δεύτερη ο αριστερός. Εγώ δεν τους γνωρίζω, αν κάποιοι από σας τους αναγνωρίζουν και μας πούν θα λυτρώσουν πολλούς από μας! Ξαναλέω ότι πρόκειται για ηχογράφηση του 2007 και όχι παλαιότερη.
Από την ακολουθία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ι.Ν. Παναγίας Ευαγγελίστριας Τήνου στις 15/8/2007.
Ο κύριος Βουγιουκλής διακονούσε το συγκεκριμένο αναλόγιο μέχρι το 2001Ενδεχομένως να είναι ο Αθανάσιος Βουγιουκλής.