Ιωβηλαίον ιερατικής Διακονίας π. Κωνσταντίνου

panosdohi

Παναγιώτης Παρασκευόπουλος
Διακρίνω και έναν σωσία του Γιώργου Παπανδρέου...

Ο μεγαλύτερος υιός του π. Κωνσταντίνου, κ. Αντώνης Παπαγιάννης. Πάντως δεν είστε ο πρώτος από τον οποίο το ακούω αυτό.
 

ψαλμός 50ός

Ελένη Ντόβα-Χατζή
Την όλη εκδήλωση πλαισίωσε βυζαντινός χορός από τέκνα σαρκικά και πνευματικά του π. Κωνσταντίνου, ο οποίος έψαλε μέλη μελοποιημένα από τον ίδιο.

Ο Ι.Ν.Αγ.Κων/νου & Ελένης Βόλου, συμμετείχε νοερώς, στην εκδήλωση προς τιμήν του π.Κων/νου Παπαγιάννη, ψάλλοντας το δοξαστικό από το Πεντηκοστάριό του
 

Emmanouil Giannopoulos

Emmanouil Giannopoulos
Αγαπητοί φίλοι
Η εκδήλωση πήγε πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Θερμές ευχαριστίες σε όλους που ήρθαν και τίμησαν τον π. Κωνσταντίνο, ο οποίος μίλησε μετά από όλους τους προηγούμενους πολύ σεμνά και εκ βαθέων. Και ο παναγιώτατος στο τέλος επίσης μίλησε απλά και με αμεσότητα, όπως το συνηθίζει. Οι ψάλτες έψαλλαν πανέμορφα και απέδειξαν ότι είναι πράγματι μαϊστορες και μελωδοί, μπράβο τους! Όλοι τους είναι καλοί φίλοι, μαθητές, συνφορουμιστές, κ.λπ. Ο κόσμος καταχάρηκε με όλη την εκδήλωση. Ήταν πρέπον να τιμηθεί ο άνθρωπος και το έργο του και να παραδειγματιστούμε όλοι από αυτό και από την ταπείνωση και τη σεμνότητα που τον διακρίνει. Δυστυχώς οι ιερείς της μητροπόλεως δεν προσήλθαν στον βαθμό που έπρεπε, το ανέφερε στενοχωρημένος και ο παναγιώτατος, αλλά η αίθουσα ήταν γεμάτη. Το 4Ε μαγνητοσκόπησε και κάποια στιγμή θα το προβάλλει.
Ευχαριστώ τον Παναγιώτη για τις φωτογραφίες και το μήνυμα λίγη ώρα μετά το τέλος της εκδήλωσης, καλά αποτελέσματα με τις πανελλαδικές και του χρόνου στη Θεολογία!

π. Μάξιμος;38181 said:

Τόν κ. Γιαννόπουλο δέν τό ἔχω δεῖ προσωπικῶς... Ἔχει ἀδυνατήσει προφανῶς.... Ἄσε πού νόμιζα ὅτι ἔχει μεγαλώσει...


Με κάτι τέτοια μηνύματα με σκλαβώνετε πάτερ. :D
Βεβαίως θα τα πούμε, ή εδώ ή εκεί, καθώς θα κατέβω στην Αθήνα και για το συνέδριο στις 11-6 και για μια άλλη εκδήλωση στις 18-6 την οποία θα ανακοινώσουν οι αρμόδιοι στην ώρα που πρέπει.
Συγχαρητήρια καί γιά τήν Πανεπιστημιακή ἐξέλιξη (ἀπ᾿ ὅ,τι ἔμαθα) !!!

Άλλοι έχουν το όνομα (Δημήτρη Σ.) και άλλοι τις κρυφές κάμερες.:D (Από την Παρασκευή με έχουν πάρει τηλ απίθανοι παλιοί φίλοι.)

π. Μάξιμε σας ευχαριστώ θερμά.
Ευχές

Υ.Γ. Ο μικρός είναι ο Εμμανουήλ-Άγγελος Γιαννόπουλος, ο Βενιαμίν της οικογένειας. Είχε αγχωθεί επειδή δεν είχε ράσο!
 
Last edited:
Top