Π. Σ. Σπυρίδων Apr 18, 2021 #1 Ιεροψαλτικό Συνέδριο - “Η συμβολή του Πατριάρχου Κυρίλλου του ΣΤ` στην απλοποίηση της σημειογραφίας της βυζαντινής μουσικής”. (Απο τον Π. Νεοχωρίτη: χαιρετισμός και παρέμβαση). Last edited: Apr 20, 2021
Ιεροψαλτικό Συνέδριο - “Η συμβολή του Πατριάρχου Κυρίλλου του ΣΤ` στην απλοποίηση της σημειογραφίας της βυζαντινής μουσικής”. (Απο τον Π. Νεοχωρίτη: χαιρετισμός και παρέμβαση).
B Beatle Ανδρέας Σ. Apr 18, 2021 #2 Ομιλεί και ο άρχων Νεοχωρίτης! Επιτέλους, τόσα χρόνια τον ακούω να ψάλλει και ήθελα πολύ να τον ακούσω μια φορά να μιλάει για την Ψαλτική τέχνη!
Ομιλεί και ο άρχων Νεοχωρίτης! Επιτέλους, τόσα χρόνια τον ακούω να ψάλλει και ήθελα πολύ να τον ακούσω μια φορά να μιλάει για την Ψαλτική τέχνη!