Υπαρχουν ηχογραφισεις του Χαραλαμπους Κουτονικολη που ηταν μουσικοδιδασκαλος στην σχολη της Αγιας Αναστασιας Βασιλικων? Ή του Νεστορος Παπαλεξιου ή του Δημητριου Βουλγαρη. Εδω στην Θεσσαλονικη υπηρξαν αυτοι πολυ καταξιωμενοι.
Απο οτι φαινετε κανεις δεν γνωριζει ττιποτα!!!!
Έχουμε κάνει παλαιότερα εκτενή αναφορά και συμμετείχες και εσύ .
Ψάξε καλύτερα
Υ.Γ. έχω υποσχεθεί , ότι κάτι θα ανεβάσω από Παπαλεξίου (παρτιτούρες χειρόγραφες ) αλλά ηχογραφήσεις -πλεον- δεν έχω . (δανεικές και αγύριστες)
.... εν καιρώ , μόλις θα έχω πρόσβαση στο υλικό μου
κ.Καλπακίδη καλησπέρα,
υπάρχει ενδιαφέρον για παρτιτούρες του παπαλεξίου;;;; Αν ναι έχω κάμποσες.... πείτε μου να ανεβάσω ή να στείλω προσωπικά σε όποιον θέλει για να δει το συγγραφικό του έργο τουλάχιστον...!!!!
Έχουμε κάνει παλαιότερα εκτενή αναφορά και συμμετείχες και εσύ .
Ψάξε καλύτερα
Υ.Γ. έχω υποσχεθεί , ότι κάτι θα ανεβάσω από Παπαλεξίου (παρτιτούρες χειρόγραφες ) αλλά ηχογραφήσεις -πλεον- δεν έχω . (δανεικές και αγύριστες)
.... εν καιρώ , μόλις θα έχω πρόσβαση στο υλικό μου
Υπαρχουν ηχογραφισεις του Χαραλαμπους Κουτονικολη που ηταν μουσικοδιδασκαλος στην σχολη της Αγιας Αναστασιας Βασιλικων? Ή του Νεστορος Παπαλεξιου ή του Δημητριου Βουλγαρη. Εδω στην Θεσσαλονικη υπηρξαν αυτοι πολυ καταξιωμενοι.
ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΝΕΣΤΟΡΑ ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ
Απο οτι φαινετε κανεις δεν γνωριζει ττιποτα!!!!
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ mp3