Ζητείται Β' Ιεροψάλτης

Status
Not open for further replies.

ALEX8888

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΚΑΝΤΩΝΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ζητείται Β' Ιεροψάλτης για διάστημα 6 μηνών στον Ιερό Ναό (Παρεκκλήσιο) Αγίων Θεοδώρων - Απ. Ανδρέα Περιστερίου.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν Δίπλωμα Βυζαντινής Εκκλ. Μουσικής από Αναγνωρισμένο Ελληνικό Ωδείο ή Πτυχίο Τμήματος Μουσικών Σπουδών ή Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης Ελληνικού Πανεπιστημίου με ειδίκευση στη Βυζαντινή Μουσική ή Πτυχίο Προγράμματος Εκκλησιαστικής Μουσικής και Ψαλτικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας ή Πτυχίο Βυζαντινής Εκκλ. Μουσικής από Αναγνωρισμένο Ελληνικό Ωδείο.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξουν υποψήφιοι με τα ανωτέρω προσόντα γίνεται δεκτό και το προσόν του Πτυχίου Ιεροψάλτου από Αναγνωρισμένο Ελληνικό Ωδείο. Τίτλοι σπουδών προερχόμενοι από Μουσικές Σχολές δε γίνονται δεκτοί.

Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τη διάταξη του άρθρου 8, περί ορίου ηλικίας, του Κανονισμού Καταστάσεως Ιεροψαλτών. Δηλαδή να μην υπερβαίνουν το 70ο έτος.

Παρακαλώ όπως απευθύνεστε στο e-mail: alexander_20_20@yahoo.com

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν α) αντίγραφο Διπλώματος ή Πτυχίου, β) ηχογραφημένο το Κοινωνικόν του Πέτρου Λαμπαδαρίου "Αινείτε τον Κύριον..." σε ήχο Δ' και β) τον αριθμό τηλεφώνου τους. Επίσης, στο ανωτέρω e-mail, μπορείτε να ενημερωθείτε για το ποσό της αμοιβής ανά μήνα.

Ευχαριστώ.

Ο Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού,
Αλέξανδρος Κακαντώνης
 
Status
Not open for further replies.
Top