Ευχαριστίες και προσωπικές απαντήσεις...

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
#1
Πολλές φορές θέλουμε να ευχαριστήσουμε κάποιον για τη συνεισφορά του στην κοινότητα του forum ή να στείλουμε μία προσωπική απάντηση του τύπου "Καλώς τον" ή "Χαθήκαμε" ή "Μπράβο παιδιά" ή "Χρόνια Πολλά" κτλ.


Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις η ετικέτα καλής συμπεριφοράς λέει "στείλε προσωπικό μήνυμα" (PM) και όχι απάντηση (reply) στο forum. Και για να το λέει.. κάτι θα ξέρει :)

Προαιρετικό, αλλά ας το έχουμε υπόψην μας.
 

nikosthe

Νίκος Θεοτοκάτος
#2
Ας κάνω λοιπόν εγώ την αρχή στο thread αυτό, ευχαριστώντας το Δημήτρη, για τη συνεχή και συνεπή επίβλεψη των θεμάτων του forum. Το εκπληκτικό είναι όχι μόνο ότι παρεμβαίνει έγκαιρα σε κάθετι, αλλά και το ότι κάνει ενέργειες που συμβάλουν στη μέγιστη δυνατή λειτουργικότητα του forum: π.χ. ανταποκρίνεται αμέσως στα αιτήματα των μελών, βλέπει αν κάτι έχει γραφεί σε άσχετη συζήτηση και το πάει στη σχετική, καταλαβαίνει αμέσως την ανάγκη αναμόρφωσης των κατηγοριών με νέα θεματολογία (ας πούμε μόλις είδε ότι πολλοί έβαζαν θέματα με μόνο ένα μέλος, άνοιξε αμέσως νέα κατηγορία με θέμα "μέλη" και πάει εκεί τα σχετικά μηνύματα που έχουν γραφεί!) και πολλά άλλα...

Χωρίς να θέλω να τον κολακεύσω, είναι ο καλύτερος διαχειριστής φόρουμ που έχω δει και η ψυχή του φόρουμ αυτού.

Έχεις τα θερμά μας συγχαρητήρια Δημήτρη και την αγάπη μας!
 

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
#3
Νίκο, για την αγάπη και την κατανόηση σε ευχαριστώ και ανταποδίδω. Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλα τα μέλη του φόρουμ που προσφέρουν.
 
Top