Ευλογητάρια αναστάσιμα αργά - ήχος πλ. α΄ εκ του Κε – Πέτρου Λαμπαδαρίου [ερμηνεία: Ζαχαρίας Καρούνης]

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής
#1
http://lampadariospetros.blogspot.gr/2013/07/blog-post_9.html
Αναρτήθηκαν στο κανάλι μας τα αργά σε ήχο πλ.του Α' εκ του [ΚΕ] Αναστάσιμα Ευλογητάρια σε μέλος του Διδασκάλου Πέτρου.
Τα ερμηνεύει γλυκύτατα με την υπέροχη κρυστάλλινη φωνή του και με τήν ενδεδειγμένη χρονική αγωγή ο εκ των πρώτων μελών του ΟΦΕΛΠ,φίλος μουσικός και Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Κοιμ.Θεοτόκου Ηρακλείου Αττικής κ. Ζαχαρίας Καρούνης.
Τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως και του ευχόμαστε υγεία και κάθε καλό.

Τα Ευλογητάρια μπορείτε να τα ακούσετε ΕΔΩ

Γιά την όλη καλλιτεχνική του πορεία μία ενδιαφέρουσα συνέντευξή του ΕΔΩ

ΟΦΕΛΠ

Σημείωση (α) διαχειριστού ΟΦΕΛΠ Παναγιώτη Τζανάκου:
Ο παλαιόθεν (εκ της εποχής των Μαϊστόρων) φίλος Ζαχαρίας,παρά την κρίση διαπρέπει ως ερμηνευτής του πάσης φύσεως καλού Ελληνικού τραγουδιού.Μάλιστα τις δύο τελευταίες "σαιζον",διέπρεψε ως κύριος ερμηνευτής και πρωταγωνιστής στο έργο τού Ιακ.Καμπανέλη "το μεγάλο μας τσίρκο" σε μουσική και διεύθυνση του μεγάλου Ελληνα συνθέτη Σ.Ξαρχάκου.Φυσικά πάντα έχει και το ψαλτήρι στην ζωή του.
Φέτος ξεκίνησε τις καλοκαιρινές λίγες και επιλεγμένες εμφανίσεις του,με μία προσωπική εμφάνιση-παράσταση στο Σαϊνοπούλειο θέατρο Σπάρτης, τα έσοδα της οποίας πήγαν στα ευαγή ιδρύματα της Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης,με την οποία τον συνδέουν πολλά.
Ετσι εκεί στο θέατρο βρήκα την ευκαιρία και του "φόρτωσα" ακόμα ένα διακόνημα.Να ψάλλει με την σωστή χρονική αγωγή και με την σπάνια φωνή που διαθέτει τα ανωτέρω Ευλογητάρια, κάτι που δεν μου αρνήθηκε και ιδού το αποτέλεσμα.Τον ευχαριστώ πολύ.Και είμαι σίγουρος ότι θα φτάσει πολύ ψηλά.
Παν.Τζ.
http://www.youtube.com/watch?v=emsNzoOT-x8
 
Top