Ευάγγελος Γκίκας Λάρισα 05-08-2012

aposto

Παλαιό Μέλος
Επισυναπτω 2 βιντεο με τον Πρωτοψαλτη φιλο και αδερφο Ευαγγελο Γκικα απο τον ιερο ναο Αγιου Κωνσταντινου Λαρισης που πραγματοποιηθηκε χθες την 05-08-2012.
Ο Βαγγελης ψαλλει το Και ευλογημενος με το κρατημα και τα λειτουργικα σε φρυγιο.Στις ιερατικες εκφωνησεις ο Ιερομοναχος φιλος κ αδερφος Πατερας Νικηφορος Νασσος.
Πολλες και θερμες ευχαριστειες στον Πρωτοψαλτη του ιερου ναου και μελος του φορουμ κ.Φωτη Κερμελιδη για την παραχωρηση του αναλογιου καθως επισης και στον προισταμενο του ναου Πατερα Νικοδημο Γαλιατσο.
Μεσα στις επομενες ημερες θα αναρτησω και αλλα 2 βιντεο που στο ενα ψαλλει ο Πατερας Νικηφορος και στο αλλο ο γραφων μετα απο παροτρυνση του ιδιου του Βαγγελη που μου ειπε να τα αναρτησω και αυτα στην σελιδα αυτη.
Καλη ακροαση και πιστευω πως το ακουσμα θα ευχαριστησει καποιους φιλους του φορουμ και αυτης της σελιδας.
Ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου τον ιδιο τον Βαγγελη για τις τρομερες εκτελεσεις και ερμηνειες που μας χαρισε για αλλη μια φορα με την τοσο ανεπαναληπτη φωνη του.Βαγγελη σ αγαπαμε πολυ και σ ευχαριστουμε ολοι εμεις που σε θαυμαζουμε γιατι ποτε δεν μας χαλας το κεφι και οτι σου λεμε να ψαλλεις δεν φερνεις ποτε αντιρρηση.Πραγματικα οσοι δεν τον γνωριζετε θα σας πω πως προκειται για εναν απιστευτο ανθρωπο με ολη τη σημασια της λεξεως που ποτε δεν επεδιωξε να κανει αυτο που κανω εγω με το να αναρτω σχετικες ηχογραφησεις και βιντεο οπως και αλλοι φιλοι που αναρτουν κατα καιρους για να προβληθει.
1.Και ευλογημενος τεριρεμ http://www.youtube.com/watch?v=YOWq6ab3Nic
2.Λειτουργικα φρυγιος http://www.youtube.com/watch?v=kEHzBBg7GtY
3.Εις το μνημα σε επεζητησεν.Ψαλλει ο πατερας Νικηφορος Νασσος.http://www.youtube.com/watch?v=JNNx6tjwFhk
Στα ισοκρατηματα εγω και ο πατερας Νικηφορος.
 
Last edited:
Top