Εσπερινός-Μεγ. Παράκληση στην Ι. Μ. Παναγίας Γουμενίσσης (9-8-2012)

zaxarias

Μέλος
Παρουσιάζουμε, όπως υποσχεθήκαμε, τα ηχητικά από τον Εσπερινό και τη Μεγ. Παράκληση που τελέσθηκαν το εσπέρας της 9ης Αυγούστου του τρέχοντος έτους 2012 στην Ι. Μονή Παναγίας Γουμενίσσης, όπου έχω την τιμή να διακονώ ως ιεροψάλτης.
Τον Εσπερινό ετέλεσε ο Καθηγούμενος της Ι. Μονής Αρχιμ. Αγαθάγγελος Σφονδυλιάς. (Η Ευαγγελική περικοπή αναγνώσθηκε από τον Αρχιμ. Νικόδημο Δαούλκα, γεν. Αρχιερ. Επίτροπο της Μητροπόλεως Γουμενίσσης).
Έψαλλαν οι αδελφότητες των Ι. Μονών Παναγίας Γουμενίσσης και αγ. Ραφαήλ Γρίβας υπό τη διεύθυνση του π. Ραφαήλ Γκουρβέλου (α΄χορός) και του π. Βησσαρίωνος Βάσσου (β΄χορός).
Το κήρυγμα με Θεομητορικό περιεχόμενο εξεφώνησε ο Καθηγούμενος της Ι. Μ. αγ. Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Γρίβας Αρχιμ. Βησσαρίων Βάσσου.
Τα εξαποστειλάρια "Απόστολοι εκ περάτων" εψάλλησαν όπως λέγονται στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και καθιερώθηκε από το 1992 να ψάλλονται και στη Μονή της Παναγίας Γουμενίσσης.
Η ακολουθία μεταδόθηκε ζωντανά από το ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Λόγω όγκου το αρχείο χωρίστηκε σε δύο μέρη. Αναρτούμε σήμερα το πρώτο μέρος και θα ακολουθήσει και το δεύτερο.


http://www.4shared.com/mp3/Q95hQGOX/-__9-8-2012________.html
 

zaxarias

Μέλος
Καλό βράδυ σε όλους!

Ολοκληρώνουμε παραθέτοντας και το δεύτερο μέρος από την ακολουθία του Εσπερινού και της Μεγ. Παρακλήσεως που τελέσθηκαν στην Ι. Μ. Παναγίας Γουμενίσσης στις 9/8/2012. Το δεύτερο μέρος αρχίζει από το ευαγγελικό ανάγνωσμα της παρακλήσεως μέχρι το τέλος.


http://www.4shared.com/mp3/ZMjIDdhE/-__9-8-2012________.html
 
Top