[Ερώτηση] Εν ενεργεία Δημόσιος Υπάλληλος διορίζεται και ως Ιεροψάλτης;

nikolaoskin

Μέλος
γνωριζει καποιος τι ισχυει;ποτε επιτρεπεται;υπο ποιες συνθηκες;
 

Αργύρης

Νέο μέλος
Χαιρετίζω άπαντες τους ιεροψάλτεςκαι όχι μόνο , του χώρου τούτου. Θα ήθελα εάν γνωρίζει κάποιος, να μου εξηγήσει, εάν είναι εφικτό καποιος δημόσιος υπάλληλος - αστυνομικός στην συγκεκριμένη περίπτωση, θα μπορούσε να διοριστεί ως ιεροψάλτης σε κάποια εκκλησία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

Αργύρης

Νέο μέλος
Νομίζω ότι μπορεί. Δες εδώ.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλα δεν βοηθησε ιδιαίτερα. Αν γνωρίζατε κατι ποιο συγκεκριμένο ή αν κάποιος συνάδελφος ανήκει σε αυτή την κατηγορία και έχει βγάλει κάποια άκρη θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. Με ευχαριστίες προς όλους !!!
 

vasilis12

Νέο μέλος
Τα παρακάτω είναι από τον Δημοσιουπαλληλικό κώδικα, ελπίζω να σε βοηθήσουν


Νόμος 3528/2007 Κώδικας Δημοσίων Υπαλλήλων
Άρθρο 31 και 35

Άρθρο 31
Άσκηση ιδιωτικού έργου με αμοιβή
1. Μετά από άδεια ο υπάλληλος μπορεί να ασκεί ιδιωτικό έργο ή εργασία με αμοιβή, εφόσον συμβιβάζεται με τα καθήκοντα της θέσης του και δεν παρεμποδίζει την ομαλή εκτέλεση της υπηρεσίας του.
2. Η άδεια χορηγείται για συγκεκριμένο έργο ή εργασία μετά από σύμφωνη αιτιολογημένη γνώμη του υπηρεσιακού συμβουλίου και μπορεί να ανακαλείται
με τον ίδιο τρόπο. Η άδεια στους υπαλλήλους του Δημοσίου χορηγείται από τον οικείο υπουργό και στους υπαλλήλους των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου από το ανώτατο μονομελές όργανο διοίκησης και ανδεν υπάρχει τέτοιο όργανο, από τον πρόεδρο του συλ λογικού οργάνου διοίκησης.
3. Δεν επιτρέπεται στον υπάλληλο η κατ’ επάγγελμα άσκηση εμπορίας.
4. Ειδικές απαγορευτικές διατάξεις διατηρούνται σε ισχύ.

Άρθρο 35
Κατοχή δεύτερης θέσης
1. Απαγορεύεται ο διορισμός υπαλλήλου, με οποιαδήποτε σχέση, σε δεύτερη θέση: α) δημοσίων υπηρεσιών, β) νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, γ)
Ο.Τ.Α., συμπεριλαμβανομένων και των ενώσεων αυτών, δ) δημοσίων επιχειρήσεων και δημοσίων οργανισμών, ε) νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου, που ανήκουν στο κράτος ή επιχορηγούνται τακτικώς, σύμφωνα με τις
κείμενες διατάξεις, από κρατικούς πόρους κατά 50% τουλάχιστον του ετήσιου προϋπολογισμού τους ή το κράτος κατέχει το 51% τουλάχιστον του μετοχικού τους κεφαλαίου και στ) νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου, που ανήκουν
στα υπό στοιχεία β΄, γ΄, δ΄ και ε΄ νομικά πρόσωπα ή επιχορηγούνται από αυτά τακτικώς, κατά 50% τουλάχιστον του ετήσιου προϋπολογισμού τους, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις ή κατά τα οικεία καταστατικά ή που τα ανωτέρω νομικά πρόσωπα κατέχουν το 51%τουλάχιστον του μετοχικού τους κεφαλαίου. 2. Διατάξεις ειδικών νόμων που επιτρέπουν το διορισμό σε δεύτερη θέση εξακολουθούν να ισχύουν.
3. Υπάλληλος που κατά παράβαση των διατάξεων των παραπάνω παραγράφων διορίζεται σε δεύτερη θέση και αποδέχεται το διορισμό του θεωρείται ότι παραιτείται αυτοδίκαια από την πρώτη θέση.
 

Nikos L.

Παλαιό Μέλος
νομίζω αναφέρει ρητά ο κανονισμός ιεροψαλτων................
 

PavlosKouris

Pavlos Papadopaidi
νομίζω αναφέρει ρητά ο κανονισμός ιεροψαλτων................
Χριστός Ανέστη,
τι αναφέρει διότι απο τότε που
συγχωρεμένος Χριστόδουλος τον
δημοσιοποίησε δεν έχω δει ΠΟΥΘΕΝΑ
να τηρείται επακριβώς.
 

Nikos L.

Παλαιό Μέλος
Χριστός Ανέστη,
τι αναφέρει διότι απο τότε που
συγχωρεμένος Χριστόδουλος τον
δημοσιοποίησε δεν έχω δει ΠΟΥΘΕΝΑ
να τηρείται επακριβώς
.

άλλο αυτό κ άσχετο....
υπάρχει...ως μουσειακό είδος...
μη ζητάς πολλά...
 

PavlosKouris

Pavlos Papadopaidi
άλλο αυτό κ άσχετο....
υπάρχει...ως μουσειακό είδος...
μη ζητάς πολλά...

Νίκο ΔΥΣΤΥΧΩΣ όπου τους
συμφέρει τον επικαλούνται οι...
κ όπου δεν τους συμφέρει κάνουν την πάπια.:mad:
 
Top