Εν Ιερουσαλήμ…

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής

Στό ἠλεκτρονικό ταχυδρομεῖο τοῦ ναοῦ, λάβαμε τό ἀκόλουθο μήνυμα:


Προς τους Ορθοδόξους Χριστιανούς

Χαίρετε εν Κυρίω.Με ικανοποίηση σας ενημερώνουμε για την έναρξη λειτουργίας του ιστολογίου

Εν Ιερουσαλήμ…

http://jerousalem.blogspot.com/

ενός νέου ιστολογίου αφιερωμένο στην Αγία Γη,το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων,την Αγιοταφιτική Αδελφότητα και την Ι.Μ Θεοβαδίστου Όρους Σινά.

Λειτουργεί σε αποκλειστικά ιδιωτική,εθελοντική-μη κερδοσκοπική βάση και θα ενημερώνεται συνεχώς από έγκυρες πηγές και βιβλιογραφία.

Το ιστολόγιο επιχειρεί να αποθησαυρίσει,να ενοποιήσει και κατηγοριοποιήσει σπάνιο,πολυμερές και εξαιρετικής πνευματικότητας υλικό σχετικά με τους Αγίους Τόπους,το οποίο δεν περιλαμβάνεται στους επίσημους σχετικούς ιστοχώρους,αλλά είχε δημοσιευθεί κατά καιρούς από πλήθος ευσεβών πιστών και ποικίλες πηγές στον Παγκόσμιο Ιστό και ως εκ τούτου τελούσε σε μια τέτοια κατάσταση διασποράς που απέτρεπε την ευχερή μελέτη του.

Επιπρόσθετα,συνδυάζοντας το προαναφερθέν υλικό με το ήδη στους επίσημους ιστοχώρους αποτεθειμένο,αλλά και προσθέτοντας και νέες πρωτότυπες αναφορές προσδοκούμε να λειτουργήσει ως ένας όσο το δυνατόν πληρέστερος διαδικτυακός οδηγός για αυτόν που επιθυμεί να ενσκύψει σε βάθος στο ζήτημα των Αγίων Τόπων και στα μεγάλα όσο και θαυμαστά Μυστήρια τα οποία αυτοί περικλείουν.


Με σεβασμό,

Εκ του ιστολογίου «Εν Ιερουσαλήμ…»


Θεωρῶ, ὅτι ἔχει ἐνδιαφέρον ὑλικό, ὅσο πρόλαβα νά δῶ, εἰδικά στό· ΣΤΑΣΙΣ Γ΄-Σύμμεικτα Ιεροσολυμιτικής Σταχυολογίας καί ΣΤΑΣΙΣ Δ΄-Θεματικός Πίνακας Περιεχομένων Ιστολογίου. Οἱ ἴδιοι τό χαρακτηρίζουν «σπάνιο, πολυμερές και εξαιρετικής πνευματικότητας».

Δεῖτε κι ἐσεῖς.


 
Top