ΦΩΤΙΟΣ ΚΕΡΜΕΛΙΔΗΣ Παλαιό Μέλος Jun 2, 2011 #1 ....... Attachments Ton_Agion_Pateron_MAIDANOGLOU.mp3 3.7 MB · Views: 309
PavlosKouris Pavlos Papadopaidi Jun 2, 2011 #2 ΦΩΤΙΟΣ ΚΕΡΜΕΛΙΔΗΣ said: ....... Click to expand... Απίστευτο ύφος κ φωνή. Μου αρέσει πολύ ο αείμνηστος Μαϊδανόγλου, μερακλής χωρίς επιτήδευση στο ψάλσιμό του. Μπράβο Φώτη, ευχαριστούμε.
ΦΩΤΙΟΣ ΚΕΡΜΕΛΙΔΗΣ said: ....... Click to expand... Απίστευτο ύφος κ φωνή. Μου αρέσει πολύ ο αείμνηστος Μαϊδανόγλου, μερακλής χωρίς επιτήδευση στο ψάλσιμό του. Μπράβο Φώτη, ευχαριστούμε.
ΦΩΤΙΟΣ ΚΕΡΜΕΛΙΔΗΣ Παλαιό Μέλος Jun 2, 2011 #3 PavlosKouris said: Απίστευτο ύφος κ φωνή. Μου αρέσει πολύ ο αείμνηστος Μαϊδανόγλου, μερακλής χωρίς επιτήδευση στο ψάλσιμό του. Μπράβο Φώτη, ευχαριστούμε. Click to expand... Παύλο μου, τον Nikolao να ευχαριστούμε.Υπάρχει λόγος..... Τον άρχοντα των παλαιών ηχογραφήσεων....
PavlosKouris said: Απίστευτο ύφος κ φωνή. Μου αρέσει πολύ ο αείμνηστος Μαϊδανόγλου, μερακλής χωρίς επιτήδευση στο ψάλσιμό του. Μπράβο Φώτη, ευχαριστούμε. Click to expand... Παύλο μου, τον Nikolao να ευχαριστούμε.Υπάρχει λόγος..... Τον άρχοντα των παλαιών ηχογραφήσεων....