.......:)
ΦΩΤΙΟΣ ΚΕΡΜΕΛΙΔΗΣ Παλαιό Μέλος Jun 2, 2011 #1 Jun 2, 2011 #1 ....... Attachments Ton_Agion_Pateron_MAIDANOGLOU.mp3 3.7 MB Views: 304
PavlosKouris Pavlos Papadopaidi Jun 2, 2011 #2 Jun 2, 2011 #2 ΦΩΤΙΟΣ ΚΕΡΜΕΛΙΔΗΣ said: ....... Click to expand... Απίστευτο ύφος κ φωνή. Μου αρέσει πολύ ο αείμνηστος Μαϊδανόγλου, μερακλής χωρίς επιτήδευση στο ψάλσιμό του. Μπράβο Φώτη, ευχαριστούμε.
ΦΩΤΙΟΣ ΚΕΡΜΕΛΙΔΗΣ said: ....... Click to expand... Απίστευτο ύφος κ φωνή. Μου αρέσει πολύ ο αείμνηστος Μαϊδανόγλου, μερακλής χωρίς επιτήδευση στο ψάλσιμό του. Μπράβο Φώτη, ευχαριστούμε.
ΦΩΤΙΟΣ ΚΕΡΜΕΛΙΔΗΣ Παλαιό Μέλος Jun 2, 2011 #3 Jun 2, 2011 #3 PavlosKouris said: Απίστευτο ύφος κ φωνή. Μου αρέσει πολύ ο αείμνηστος Μαϊδανόγλου, μερακλής χωρίς επιτήδευση στο ψάλσιμό του. Μπράβο Φώτη, ευχαριστούμε. Click to expand... Παύλο μου, τον Nikolao να ευχαριστούμε.Υπάρχει λόγος..... Τον άρχοντα των παλαιών ηχογραφήσεων....
PavlosKouris said: Απίστευτο ύφος κ φωνή. Μου αρέσει πολύ ο αείμνηστος Μαϊδανόγλου, μερακλής χωρίς επιτήδευση στο ψάλσιμό του. Μπράβο Φώτη, ευχαριστούμε. Click to expand... Παύλο μου, τον Nikolao να ευχαριστούμε.Υπάρχει λόγος..... Τον άρχοντα των παλαιών ηχογραφήσεων....
PavlosKouris Pavlos Papadopaidi Jun 2, 2011 #4 Jun 2, 2011 #4 Νικόλαε ένα μεγάλο κ τραγανό ευχαριστώ. Μπράβο.