Εκλογή στίχων από τον πολυέλεο "Δούλοι Κύριον"
agrovas Βασίλης Αγροκώστας Feb 10, 2010 #1 Feb 10, 2010 #1 Εκλογή στίχων από τον πολυέλεο "Δούλοι Κύριον" Attachments douloi kyrion - polyeleos.mp3 6.8 MB Views: 275
Α ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΟΛΙΑΣ Μέλος Feb 17, 2010 #2 Feb 17, 2010 #2 Πολύ ωραία φωνη. Μου αρέσει και στα ψηλά αλλά ιδιαίτερα στα μπάσα χαμηλά.
agrovas Βασίλης Αγροκώστας Feb 18, 2010 #4 Feb 18, 2010 #4 Panicos said: Πολύ ωραία μπράβο. Το ισοκράτημα είναι πραγματικό? Click to expand... Ναι...
A AntonisK Νέο μέλος Feb 18, 2010 #5 Feb 18, 2010 #5 agrovas said: Εκλογή στίχων από τον πολυέλεο "Δούλοι Κύριον" Click to expand... Πολύ ωραίο Βασίλη παραδοσιακό και ακριβές. Μπράβο Αντώνης Κωνσταντινίδης
agrovas said: Εκλογή στίχων από τον πολυέλεο "Δούλοι Κύριον" Click to expand... Πολύ ωραίο Βασίλη παραδοσιακό και ακριβές. Μπράβο Αντώνης Κωνσταντινίδης
agrovas Βασίλης Αγροκώστας Feb 18, 2010 #6 Feb 18, 2010 #6 AntonisK said: Πολύ ωραίο Βασίλη παραδοσιακό και ακριβές. Μπράβο Αντώνης Κωνσταντινίδης Click to expand... Αντώνη σ' ευχαριστώ πολύ. Είναι πολύ σημαντικό να παρακολουθεί τις αναρτήσεις μου και να εκφράζεται έτσι για την απόδοσή μου ένας τόσο βαθύς γνώστης της ψαλτικής τέχνης αλλά και έγκριτος μουσικοκριτικός όπως εσύ... Να' σαι καλά
AntonisK said: Πολύ ωραίο Βασίλη παραδοσιακό και ακριβές. Μπράβο Αντώνης Κωνσταντινίδης Click to expand... Αντώνη σ' ευχαριστώ πολύ. Είναι πολύ σημαντικό να παρακολουθεί τις αναρτήσεις μου και να εκφράζεται έτσι για την απόδοσή μου ένας τόσο βαθύς γνώστης της ψαλτικής τέχνης αλλά και έγκριτος μουσικοκριτικός όπως εσύ... Να' σαι καλά
P Panicos Panicos Feb 18, 2010 #7 Feb 18, 2010 #7 AntonisK said: Πολύ ωραίο Βασίλη παραδοσιακό και ακριβές. Μπράβο Αντώνης Κωνσταντινίδης Click to expand...
AntonisK said: Πολύ ωραίο Βασίλη παραδοσιακό και ακριβές. Μπράβο Αντώνης Κωνσταντινίδης Click to expand...
G Genesis Μέλος Oct 22, 2010 #8 Oct 22, 2010 #8 Απο τις λίγες φωνές σε ύφος και εκτέλεση που προσωπικά αρέσκομαι πολυ...Θερμές ευχαριστίες
agrovas Βασίλης Αγροκώστας Oct 23, 2010 #9 Oct 23, 2010 #9 Genesis said: Απο τις λίγες φωνές σε ύφος και εκτέλεση που προσωπικά αρέσκομαι πολυ...Θερμές ευχαριστίες Click to expand... Να' σαι καλά αδελφέ, να εύχεσαι να μας δίνει ο Θεός ταπείνωση και σύνεση...
Genesis said: Απο τις λίγες φωνές σε ύφος και εκτέλεση που προσωπικά αρέσκομαι πολυ...Θερμές ευχαριστίες Click to expand... Να' σαι καλά αδελφέ, να εύχεσαι να μας δίνει ο Θεός ταπείνωση και σύνεση...