Shota Παλαιό Μέλος Oct 15, 2020 #1 «Διατάξεις της Θείας Λειτουργίας» κατά τα βατοπαιδινά χειρόγραφα του ΙΔ΄ αιώνα. Τόμος Α΄ – Κείμενα. Τόμος B΄ – Χειρόγραφα Βλ. εδώ.
«Διατάξεις της Θείας Λειτουργίας» κατά τα βατοπαιδινά χειρόγραφα του ΙΔ΄ αιώνα. Τόμος Α΄ – Κείμενα. Τόμος B΄ – Χειρόγραφα Βλ. εδώ.
D dimskrekas Δημήτρης Σκρέκας Oct 15, 2020 #2 Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, και σε σένα ιδιαιτέρως @Shota!
Shota Παλαιό Μέλος Oct 15, 2020 #3 dimskrekas said: Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, και σε σένα ιδιαιτέρως @Shota! Click to expand... Είχα κάποιες συζητήσεις με τον επιμελητή, αλλά στο κάτω κάτω η προσφορά μου δεν ήταν και κάτι ιδιαίτερο• βοήθησα λίγο με την βιβλιογραφία και κάνα δυο άρθρα. Ευχαριστώ το άγιο καθηγούμενο για την αναφορά του ονόματος μου στον πρόλογο.
dimskrekas said: Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, και σε σένα ιδιαιτέρως @Shota! Click to expand... Είχα κάποιες συζητήσεις με τον επιμελητή, αλλά στο κάτω κάτω η προσφορά μου δεν ήταν και κάτι ιδιαίτερο• βοήθησα λίγο με την βιβλιογραφία και κάνα δυο άρθρα. Ευχαριστώ το άγιο καθηγούμενο για την αναφορά του ονόματος μου στον πρόλογο.