Διάφοροι Ψάλτες

Αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι ο γιος του Αντωνη Πατρωνα , σημερα Γιωργος και πολυ καλος ψαλτης .

Αντωνης Πατρωνας ειναι ο διευθυντης του Μουσικου Σχολειου;;
Ισως προκειται περι συμπτωση, αλλα Γιωργος Πατρωνας (εξαιρετικος ψαλτης, μουσικος, μαεστρος κτλ) ηταν καθηγητης μου στο Πειραματικο Γυμνασιο!
[αν ειναι αυτος] Ειμαι πολυ συγκινημενος..! :) :)

Αντωνης Πατρωνας ειναι ο διευθυντης του Μουσικου Σχολειου;;
Ισως προκειται περι συμπτωση, αλλα Γιωργος Πατρωνας (εξαιρετικος ψαλτης, μουσικος, μαεστρος κτλ) ηταν καθηγητης μου στο Πειραματικο Γυμνασιο!
[αν ειναι αυτος] Ειμαι πολυ συγκινημενος..! :) :)

Από την χρονολογία που αναφέρεται ότι πραγματοποιήθηκε η ηχογράφηση συμπεραίνω ότι είναι ο γιος του Γιώργος.

Στο χερουβικο του πλ.Δ του Κλωναριδη στο τριαδι σταματησαν να ισοκρατουν..μαλλον δε θα ηξεραν ποια νοτα να πιασουν..χεχε

Αγαπητε tsiakalo (;) , ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ ο Ταλιαδωρος . Το εχω το κομματι απο
διαφορες πηγες και σε ολες αναφερεται ο Ταλιαδωρος . Εξ αλλου αν προσεξεις θα καταλαβεις το χαρακτηριστικο της φωνης του λογω δοντιων .
Ισως σε μπερδεψε η συμπιεση που εχω καμει . Παντως ευχαριστω που ακους
αυτα που ανεβαζω .
Είναι ο Χαρίλαος .
Αναγνωρίζω τον ίδιο ακόμη και τους ισοκράτες.
Σ' αυτήν την ηλικία του και λίγο νωρίτερα ήμουν αυτήκοός του.
Αστείρευτος σε φαντασία κατά την εκτέλεση!

Last edited:
Βαγγέλη, δεν είναι θέμα συμπίεσης. Επίσης δεν σημαίνει ότι, επειδή το έχεις δει και σε άλλες πηγές, είναι σίγουρα ο Ταλιαδώρος. Είναι πάνω από όλα θέμα εκτέλεσης. Για παράδειγμα η εκτέλεση του "μακαρίζειν σε" (ιδιαίτερα στο "σε") είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που εκτελεί ο Ταλιαδώρος. Και πολλά άλλα στοιχεία (λαρυγγισμων, εκτέλεσης των τριγόργων, των ψηλών φθόγγων, αναπνοών) που δεν υπάρχει λόγος να τα απαριθμήσω.
Η καλύτερη απόδειξη είναι το αρχείο που επισυνάπτω, όπου ο Ταλιαδώρος ψέλνει το Άξιον εστίν του Παπανικολάου.
Κάντε τις συγκρίσεις και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
Διαφορετικές εκτελέσεις.
Η μίαζωντανή στο ναό και η άλλη προς ηχογράφηση μέσα (μάλλον )στο Ιερό της Αγ. Σοφίας

Αυτά κάποια κομμάτια απτην συλλογή του σαρκικού πατέρα μου...αν ξέρει καποιος τίποτα περισσότερο γιαυτόν ας μας πει.
Ψάλλει ο Γ. Λαμπρόπουλος.

Back