Δημήτριος Αναστασιάδης

Σήμερα το πρωί πληροφορηθηκα τον θάνατο του ,στον ναό ,απο τον ίδιο του τον πατέρα .
Ας εχει καλο παράδεισο .
Απ ότι ξέρω ,μάλλον την Πέμπτη 11π.μ.στον Άγιο Ευσταθιο η εξόδιος .
 
Last edited:

mmamais

Μαμάης Μιχάλης
Αυτός είναι (μίλησα με τη γυναίκα του). Τον πάτησε αυτοκίνητο χθες βράδυ, ενώ γύριζε με το ποδήλατο από τον εσπερινό της Μεταμορφώσεως, στην ομώνυμη μονή, στην περιοχή της Σκύδρας.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί μεθαύριο Πέμπτη στον Άγ. Ευστάθιο, στον Περισσό. Ώρα δε ξέρω (ακόμα).
 

Π. Σ.

Σπυρίδων
Κρίμα...Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του...
Ὄντως φοβερώτατον, τὸ τοῦ θανάτου μυστήριον!"
Γνωστός και αγαπητός και απο τις ηχογραφήσεις που ανέβαζε συχνά στο κανάλι του στο youtube.
Οι τελευταίες του ήταν στις 3/8, πριν 3 μέρες.
Δείτε μια απο αυτές, εις μνημόσυνον αιώνιον...

 
Last edited:

lagoudakis

Μιχαήλ Γ. Λαγουδάκης
Είναι πράγματι τραγικό αυτό που συνέβη ... Τα συλλυπητήριά μου στους δικούς του και στη σύζυγό του Μελίνα, που όπως φαίνεται κι από τις αναρτήσεις του Δημήτρη, ήταν πάντοτε κοντά του και αρωγός του στις ψαλτικές υποχρεώσεις που αναλάμβανε. Ο Δημήτρης ήταν πανταχού παρών στα ψαλτικά, στο αναλόγιο και στο διαδίκτυο, και αν μη τι άλλο πάντα διάλεγε και αναδείκνυε διαφορετικά μαθήματα από το ατέλειωτο ρεπερτόριο της μουσικής μας ... Ο Θεός να τον αναπαύσει ...
 

anthem

Μέλος
Κρίμα...

Ήταν κοντοχωριανός μου (από Γιαννιτσά εγώ).

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του.

Δυστυχώς, το να κυκλοφορείς με ποδήλατο στους δρόμους είναι εξαιρετικά επικίνδυνο...
 

mmamais

Μαμάης Μιχάλης
Είμαι ποδηλάτης πόλεως εδώ και 5 χρόνια, δεν έχω πάθει γρατσουνιά (εκτός μιας φοράς που μου δάγκωσε σκύλος το παντελόνι). Για τον λόγο αυτό, πιστεύω με σωστή προφύλαξη, νυχτερινά φώτα, και, κυρίως, να μην έχει έρθει η ώρα σου, δεν υπάρχει πρόβλημα. Συγνώμη για το εκτός θέματος σχόλιο.
 

ΠΛΗΘΩΝ ΜΒ

Παλαιόν Μέλος
Αν και είμαι της άποψης οτι όποιος δεν έχει οδηγήσει ποδήλατο-μηχανάκι-μηχανή, δεν πρέπει να έχει δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου ( ! ), εν τούτοις όσοι πιστοί οδηγούν ακόμα - στην Ελλάδα... - ποδήλατο, θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους 114.
Και αν μεν έχουν κάποια ανασφάλεια στον δρόμο, να συμμετέχουν σε διάφορα γκρουπάκια ποδηλασίας, που διοργανώνουν σύλλογοι, για ποδηλασίες πόλης. Αν δε είναι πιό ελεύθεροι και εξοικειωμένοι, να προτιμούν διαδρομές γνωστές και μελετημένες, σε ημέρες και ώρες...κοινής ησυχίας, κατά προτίμηση όχι σε οδούς ταχείας κυκλοφορίας, και ει δυνατόν με το φώς της ημέρας. Επίσης επειδή η ποδηλασία την σήμερον ημέραν, είναι τρόπος χαλάρωσης και χόμπυ, καλόν είναι όταν κυκλοφορούν στον δρόμο, να μην είναι χαλαροί και ανέμελοι, λαμβάνοντας υπ' οψη - σοβαρά - οτι οι άλλοι οδηγοί, τους βλέπουν (στην καλύτερη) σαν αναγκαίο ΚΑΚΟ, ή (στην χειρότερη) σαν επικίνδυνα ΕΜΠΟΔΙΑ . Χρησιμοποιούμε ως επί το πλείστον την δεξιά λωρίδα και δεν είναι κακό σε κάποιες περιπτώσεις, να...ξεπεζεύουμε για να περάσουμε κάποιο επικίνδυνο σημείο. Γενικώτερα, η κυκλοφορία σήμερα με ποδήλατο, θέλει μεγάλη προσοχή, γιατί οι δρόμοι πλέον είναι γεμάτοι αυτοκίνητα, και αυτό έχει ως συνέπεια τον πολλαπλασιασμό των κινδύνων. Πρίν τριάντα-σαράντα (!) χρόνια, κυκλοφορούσες πιό άνετα ( αν και όχι πιό ασφαλώς...).
Ο Θεός να αναπαύσει και τον Δημήτρη, όπως και τους άλλους, που πήρε αμπάριζα προ ημερών κάποια, στην Πτολεμαϊδα νομίζω.
Καλό Σαββατοκύριακο
 
Top