[Ανακοίνωση] Βυζαντινό Αλφαβητάρι Νο 1

Psaltis5700

Μέλος
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.
Με τον ερχομό του νέου έτους θα ήθελα να ανακοινώσω και την έκδοσης ενός νέου προγράμματος βυζαντινής μουσικής.
Ονομάζεται "Βυζαντινό Αλφαβητάρι", και έχει ως στόχο του, την διευκόλυνση της μελέτης αρχαρίων αλλά και έμπειρων. Συνδυάζει το άκουσμα, την ηλεκτρονική απεικόνιση κειμένου και περιέχει έναν ισοκράτη που αν μη τι άλλο είναι χρήσιμος στην εκμάθηση και στην εξάσκηση. Όλα αυτά σε ένα πολύ απλό εύχρηστο και φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Και όλα αυτά είναι η αρχή ενός έργου που με το πέρασμα του καιρού θα επιδεχτεί αναβαθμίσεις και θα εμπλουτιστεί με ενδιαφέρουσες, χρήσιμες και πρωτότυπες δυνατότητες.
Το πρόγραμμα θα διατεθεί με τιμή πώλησης 10€, ενώ όσοι το αγοράσουν θα λαμβάνουν ΟΛΕΣ τις μελλοντικές αναβαθμίσεις ( που θα γίνονται ανά πολύ συχνά χρονικά διαστήματα) ΕΝΤΕΛΩΣ δωρεάν. Η πληρωμή θα γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να στείλει e-mail στην διεύθυνση : osfpthanos17@gmail.com
για να λάβει τα στοιχεία πληρωμής. Μετά την κατάθεση θα γίνεται αμέσως η αποστολή του προγράμματος με e-mail ή όπως αλλιώς βολεύει το αγοραστή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το μέλος του φόρουμ geopoulos(Γεώργιος Κριτσωτάκης), για την ευγενικότατη παραχώρησή πολλών δεδομένων του προγράμματος.

Παρακάτω δίδεται και ένα βίντεο παρουσίασης του προγράμματος.

https://www.youtube.com/watch?v=bTP2PDfQcQc&feature=youtu.be
 

tomasn54

Μέλος
Να ρωτήσω . Προσφέρονται μαζί και τα κείμενα με τον ήχο η κατι άλλο; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορώ να καταλάβω τι προσφέρει το πρόγραμμα , αφού τα ίδια γίνονται και με δωρεάν προγράμματα. Εκτός και δεν κατάλαβα κάτι.
 

EIRYK EMNOSHELE

Qu'est-ce que je ferais sans toi?
Αποτελεί ένα ξεχωριστό πρόγραμμα αποκλειστικά για την ψαλτική που θα ανανεώνεται συχνά. Αυτό σημαίνει πως ακόμα ίσως να μην έχουμε δει διάφορα επιπλέον στοιχεία που μελλοντικά θα προστεθούν. Επίσης υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν και την καλύτερη σχέση με τους υπολογιστές. Πιστεύω πως με ένα πρόγραμμα σαν κι αυτό τους δίνεται η δυνατότητα να μελετούν την ψαλτική και μόνο χωρίς να ασχολούνται με το τεχνικό μέρος, εάν δηλαδή υπάρχει ο σωστός player, και pdf reader. Τα ξεχνάς αυτά και απλά κάθεσαι και φορτώνεις τον ήχο που θέλεις και το κείμενο. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός να μην μπλέκεσαι με όλα αυτά τα τεχνικά στοιχεία ιδίως όταν ο χρόνος σου είναι περιορισμένος και έχεις στο μυαλό σου χίλιες δυο έννοιες. Σκέψου έναν πατέρα που κάθεται στον οικογενειακό υποτίθεται υπολογιστή, που στην πραγματικότητα όμως είναι του γιου του και δεν έχει εξοικείωση με όλα αυτά τα εικονίδια που βλέπει. Αντί λοιπόν να μπερδεύεται ανοίγει το αλφαβητάρι και αυτό είναι όλο.

Εντάξει, κάπως έτσι τα βλέπω εγώ. Μπορεί να είμαι και λάθος. Λογικά ο δημιουργός του θα μας τα πει καλύτερα, λεπτομερέστερα και σωστά.
Τέλος, κάτι ακόμα σημαντικό, είναι η ύπαρξη ενός ακόμα νέου προγράμματος αποκλειστικά για την ψαλτική. Δε ξεφυτρώνουν από μόνα τους αυτά. Κάποιος κάθεται τα δουλεύει και τους δίνει ζωή. Όσα περισσότερα, τόσο το καλύτερο. Το καθένα έχει τη χρήση του. Α, να μη ξεχάσω να αναφέρω και το ισοκράτημα που μετακινείται πάνω στο κείμενο. Ίσως αυτό να φανεί χρήσιμο σε όσους θέλουν να κάνουν γρήγορα αλλαγές χωρίς να κλείνουν και να ανοίγουν εφαρμογές.
Δε ξέρω, πάντως εγώ το βρίσκω ενδιαφέρον προγραμματάκι και ευχαριστούμε το δημιουργό του.
 
Top