S Stavros78 Σταύρος Ζαχαρίου Apr 5, 2012 #1 Θα μπορούσε κάποιος από τους συντονιστές να συγκεντρώσει όλα τα βιβλία της Μ. Εβδομάδας που υπάρχουν στο psaltologion. Last edited by a moderator: Apr 5, 2012
Θα μπορούσε κάποιος από τους συντονιστές να συγκεντρώσει όλα τα βιβλία της Μ. Εβδομάδας που υπάρχουν στο psaltologion.
neoklis Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής Apr 5, 2012 #2 Stavros78 said: Θα μπορούσε κάποιος από τους συντονιστές να συγκεντρώσει όλα τα βιβλία της Μ. Εβδομάδας που υπάρχουν στο psaltologion. Click to expand... Δεν είναι θέμα συντονιστή, αλλά απαντάω κάπως πρόχειρα. Αυτοτελή βιβλία, που περιέχουν μόνο την Μ. Εβδομάδα, υπάρχουν των Κ. Πρίγγου Γ.Ραιδεστηνού Ι.Σακελλαρίδη Ε.Πλακιά Κ. Λάμπρου Τα μέλη της Μ. Εβδομάδος μαζί με αυτά του Τριωδίου ή και του Πεντηκοσταρίου στα βιβλία Αθωνιάς (τ.Β) Π. Φιλανθίδου Μουσική Κυψέλη (τ. Β) Στ. Λαμπαδαρίου Δοξαστάριον Π. Λαμπαδαρίου (σε διάφορες εκδόσεις και εκδοχές) Δοξαστάριον Κωνσταντίνου πρωτοψάλτου Δοξαστάριον Τριωδίου-Πεντηκοσταρίου Νικολάου Σμύρνης ΥΓ. Δεν ευκαιρώ τώρα να βάλω και τους συνδέσμους. Με λίγο ψάξιμο τα βρίσκει κανείς εύκολα.
Stavros78 said: Θα μπορούσε κάποιος από τους συντονιστές να συγκεντρώσει όλα τα βιβλία της Μ. Εβδομάδας που υπάρχουν στο psaltologion. Click to expand... Δεν είναι θέμα συντονιστή, αλλά απαντάω κάπως πρόχειρα. Αυτοτελή βιβλία, που περιέχουν μόνο την Μ. Εβδομάδα, υπάρχουν των Κ. Πρίγγου Γ.Ραιδεστηνού Ι.Σακελλαρίδη Ε.Πλακιά Κ. Λάμπρου Τα μέλη της Μ. Εβδομάδος μαζί με αυτά του Τριωδίου ή και του Πεντηκοσταρίου στα βιβλία Αθωνιάς (τ.Β) Π. Φιλανθίδου Μουσική Κυψέλη (τ. Β) Στ. Λαμπαδαρίου Δοξαστάριον Π. Λαμπαδαρίου (σε διάφορες εκδόσεις και εκδοχές) Δοξαστάριον Κωνσταντίνου πρωτοψάλτου Δοξαστάριον Τριωδίου-Πεντηκοσταρίου Νικολάου Σμύρνης ΥΓ. Δεν ευκαιρώ τώρα να βάλω και τους συνδέσμους. Με λίγο ψάξιμο τα βρίσκει κανείς εύκολα.
π. Μάξιμος Γενικός Συντονιστής Apr 5, 2012 #3 [Σημ. συντ.] Μια υποσυζήτηση μεταφέρθηκε σε νέο θέμα: Ποιά η διαφορά μεταξύ του Δοξασταρίου του Πέτρου (Τριώδιον/ Πεντηκοστάριον) και της Μουσ. Κυψέλης (Τόμος Β') στις μελοποιήσεις της Μ. Εβδομάδας;
[Σημ. συντ.] Μια υποσυζήτηση μεταφέρθηκε σε νέο θέμα: Ποιά η διαφορά μεταξύ του Δοξασταρίου του Πέτρου (Τριώδιον/ Πεντηκοστάριον) και της Μουσ. Κυψέλης (Τόμος Β') στις μελοποιήσεις της Μ. Εβδομάδας;
neoklis Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής Apr 6, 2012 #4 neoklis said: ... ΥΓ. Δεν ευκαιρώ τώρα να βάλω και τους συνδέσμους. Με λίγο ψάξιμο τα βρίσκει κανείς εύκολα. Click to expand... Ούτε ένα μήνας δεν πέρασε καλά-καλά και το ξέχασα. Υπάρχει και αυτό το θέμα, όπου υπάρχουν και σύνδεσμοι για τα βιβλία.
neoklis said: ... ΥΓ. Δεν ευκαιρώ τώρα να βάλω και τους συνδέσμους. Με λίγο ψάξιμο τα βρίσκει κανείς εύκολα. Click to expand... Ούτε ένα μήνας δεν πέρασε καλά-καλά και το ξέχασα. Υπάρχει και αυτό το θέμα, όπου υπάρχουν και σύνδεσμοι για τα βιβλία.