Βίντεο - π. Νικόδημος Καβαρνός - Δύναμις Παλάση - ήχος β'.

Last edited:
στον φυσικό του χώρο αφύσικα πράγματα : http://www.youtube.com/watch?v=S6k14YOcL-s

τον πάτερ Νικόδημο τονε ξέρω προσωπικά, από τον άγιο Γεώργιο Χαροκόπου όπου ξεκίνησα την κατηχητική σταδιοδρομία μου, πολύ καλός άνθρωπος, φοβερή φωνή, αλλά κι εγώ που δεν ξέρω βυζαντινή, απορώ, είναι δυνατόν να τα λένε αυτά τα πράγματα τα βιβλία που έχει μπροστά του στο αναλόγιο; α, ρε Νικ, μας κούφανες πάλι!
 
Έχει πλούσιο φωνητικό τάλαντο ο π.Νικόδημος.Λόγω όμως των μεγάλων δυνατοτήτων της φωνής του διολισθαίνει-άθελα του ή μη-σε αυτοσχέδιους πειραματισμούς ξένους ως προς το σεμνοπρεπές και απέριττο ύφος των μεγάλων διδασκάλων.Πάντως για να κάνω λίγο τον συνήγορο του διαβόλου-ήμαρτον-πολλοί από μας αν είχαν τέτοια φωνή θα την είχαν ψιλοψωνίσει.
 
Ἄν ἔκοβε τό τεριρέμ... ἀκόμη καλύτερα.
Τέτοιες μέρες δέν εἶναι νά δίνουμε πολλά. :D
Δέν εἶμαι ἐνάντιος τῶν κρατημάτων οὖτε τοῦ στήκετε καί κρατεῖτε ...τά κρατήματα.
Ὡραῖα φωνή, καλό τό ἄκουσμα,
εὐχαριστοῦμε.
 
τι σημαίνει το ήμαρτον: 1 δεν την έχει ψιλοψωνίσει 2 καλά που δεν έχουμε τέτοια φωνή για να παραμένουμε ταπεινοι

Το ήμαρτον αγαπητέ Οδυσσέα-εν είδει χιούμορ- πάει στη λέξη διάβολος που προηγείται.Όπως και να το κάνουμε ορθόδοξο χριστιανικό forum είμαστε.
 
Back
Top