Αρχείο ζωντανών ηχογραφήσεων της oκτωήχου έτουs 2010

ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΑΓΓΕΛΗΣ

Ανδρέας Αγγελής
Αγαπητοί συνάδελφοι Χαίρετε εν Κυρίω.Απο το Αρχείο ζωντανών ηχογραφήσεων τηs oxτωήχου έτουs 2010,-πρόκειται για ηχογραφήσειs- που πραγματοποίησα στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, ανεβάζω μερικούs ύμνουs από τον ΟΡΘΡΟ (ΟΧΤΩΗΧΟΣ-ΗΧΟΣ πλ.β ) Αίνοι και δυο στιχηρά των αινων.
 

Attachments

  • 34 αίνοι πλαγίου δευτέρου.mp3
    4.4 MB · Views: 99
Last edited:

ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΑΓΓΕΛΗΣ

Ανδρέας Αγγελής
Από το αρχείο μου-ζωντανέs ηχογραφήσειs τηs οχτωήχου-έτουs 2010,ανεβάζω και μια Δοξολογία αργοσύντομη σε ήχο πλ.β και σε μέλοs του αειμνήστου Θεοδοσίου Γεωργιάδη διακεκριμένου μουσικοδιδασκάλου- πρωτοψάλτου,μαθητήs των Γ.Δανιηλίδη και Ι.Καρακάση(στο Νεοχώριο Βοσπόρου).Σαs εύχομαι καλή ακρόαση και καλή δύναμη αύριο στα αναλόγια.Χαίρετε εν Κυρίω.Καλή Παναγιά να έχουμε.:):)
 

Attachments

  • 36 δοξολογία πλ.β΄ Γεωργιάδη.mp3
    5.8 MB · Views: 57
Last edited:

ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΑΓΓΕΛΗΣ

Ανδρέας Αγγελής
Ντινάκο καλησπέρα,να σαι καλά αδερφέ μου.Πρώτα ο Θεόs θα ανεβάσω σιγά σιγά κι' άλλεs παλαιότερεs ηχογραφήσειs, είτε στον ήχο τηs εβδομάδαs που θα εισερχόμαστε ,είτε με ύμνουs του Ενιαυτού. Καλή Παναγιά να έχουμε. Είπωμεν!
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΑΓΓΕΛΗΣ

Ανδρέας Αγγελής
Αγαπητοί συνάδελφοι χρόνια πολλά και βοήθεια μαs η Μεταμόρφωση του Κυρίου μαs.Aπό σήμερα το απόγευμα με τον αναστάσιμο Εσπερινό εισερχόμαστε στην Εβδομάδα του βαρέωs ήχου.Ανεβάζω χερουβικό(ηχογράφηση 2010) σε ήχο βαρύ και σε μέλοs του Αρχ.Πρωτ.τηs Αρχιεπ.Κων/λεωs Αθ.Καραμάνη.Καλή ακρόαση και καλή δύναμη στιs παρακλήσειs.Eίπωμεν!
 

Attachments

  • 42 χερουβικό βαρέως Καραμάνη.mp3
    7.1 MB · Views: 65

ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΑΓΓΕΛΗΣ

Ανδρέας Αγγελής
Αγαπητοί συνάδελφοι Χαίρετε!Ανεβάζω το ΠΑΝΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΑΓΑΘΗ....Σε μέλοs αργό(ήχοs Β').Η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε το 2010 στον ιερο Ναό του Αγίου Δημητρίου Αγρινίου.Το παρόν προσόμοιο όποιοs επιθυμεί,μπορεί να το ψάλλει μετά το Δι ευχών...τηs Miκρήs και Μεγάληs Παράκλησηs,κατά την διάρκεια που οι πιστοί προσκυνούν την Εικόνα τηs.Έναs από τουs ισοκράτεs στην παρούσα ηχογράφηση,είναι ο φίλοs μου-συνάδελφοs-συνεργάτηs μου και μελοs του FORUM,Λεωνίδαs τον οποίο και ευχαριστώ για την όλη επεξεργασία των ύμνων με γενικό τίτλο ΑΡΧΕΙΟ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΟΧΤΩΗΧΟΥ και του ΕΝΙΑΥΤΟΥ (ΕΤΟΥΣ 2010). ΕΙΠΩΜΕΝ!
 

Attachments

  • Πάντων προστατεύεις (αργό).mp3
    5.5 MB · Views: 40

ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΑΓΓΕΛΗΣ

Ανδρέας Αγγελής
Κύριοι συνάδελφοι και φίλοι τηs Bυζαντινήs Μουσικήs καλησπέρα! Eν όψει τηs Eορτήs τηs Koιμήσεωs τηs Θεοτόκου( του Πάσχα του καλοκαιριού) ανεβάζω το ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ και τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ τηs Εορτήs.Καλή ακρόαση σαs έυχομαι.Καλή Παναγιά.Χρόνια πολλά με υγεία.ΕΙΠΩΜΕΝ!
 

Attachments

  • Εν τη γεννήσει.mp3
    1.4 MB · Views: 33
  • απόστολος Κοιμήσεως Θεοτόκου.mp3
    3.1 MB · Views: 41

ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΑΓΓΕΛΗΣ

Ανδρέας Αγγελής
Κύριοι συνάδελφοι και φίλοι τηs B.MOYΣΙΚΗΣ καλήσπερα και χρόνια πολλά!Σήμερα είναι τα εννιάμερα τηs ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ και εορτάζει ένα από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα τηs EΛΛΑΔΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΠΡΟΥΣΣΙΩΤΙΣΑ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.Kαι φέτοs με αξίωσε η Παναγία να πάω στη μνήμη τηs και να βοήθησω στο αναλόγιο.Μόλιs μιάμυσι ώρα από την πόλη του ΑΓΡΙΝΙΟΥ απέχει το Μοναστήρι του ΠΡΟΥΣΣΟΥ.Η ΕΡΤ 3 παλαιότερα έχει προβάλει ντοκιμαντέρ με την ιστορία τηs IEΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΥΣΣΟΥ καθώs και το πωs βρέθηκε η εικόνα τηs ΠΑΝΑΓΙΑΣ από την ΠΡΟΥΣΣΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ.Στη μνημη τηs τα τελευταία 17-18 χρόνια ψάλλει ο ΑΡΧΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ-ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ο οποίοs έχει εκδώσει σε cd και τον παρακλητικό τηs κανόνα.Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ και να μαs δίνει ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΑΣ.Bοήθειά μαs! Xαίρετε!
 

Χρήστος Τόλιας

α' ψάλτης ι.ν. Αγίου Γεωργίου Αγρινίου
Ευχαριστούμε Ανδρέα για τις ηχογραφήσεις! Βοήθειά μας η Παναγία η Προυσιώτισσα!
 
Top