Ανδρέας Ιωακείμ - Σεραφείμ Κυρίτσης (μετά χορών)

Nikos L.

Παλαιό Μέλος
#2
Στις φωτογραφίες καμάρωσα τους δύο πολύ καλούς φίλους.....
Περιμένω και το ηχητικό...
 

sekyritsis

ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΥΡΙΤΣΗΣ
#3
Από τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ν. Άμπλιανης στην Ιστορική Πόλη της Λαμίας, που τιμήθηκε η Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, εορτάστηκε η Ανάμνηση των Εγκαινίων του συγκεκριμένου Ναού και άρχισε στην ουσία η πρώτη Ημέρα της Ενάρξεως της ΚΣΤ΄ (26ης) Πανορθοδόξου Τριημέρου Συνδιασκέψεως των Εντεταλμένων επί των Αιρέσεων Εκπροσώπων των Πατριαρχείων, Αυτοκεφάλων Εκκλησιών και Ιερών Μητροπόλεων. Δευτέρα, 3 Νοέμβριου, 2014
 

Attachments

Last edited:

sekyritsis

ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΥΡΙΤΣΗΣ
#4
Το 40ο Ιερατικό Συνέδριο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου με επιτυχία στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Διοικητικού Κέντρου της με γενικό θέμα το γάμο και την οικογένεια.
Του Συνεδρίου προηγήθηκε μεγάλο συλλείτουργο στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας Λαμίας στο οποίο προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος και έψαλαν βυζαντινοί χοροί υπό την διεύθυνση του Διευθυντού της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως κ. Ανδρέα Ιωακείμ και του Πρωτοψάλτου και Καθηγητού κ. Σεραφείμ Κυρίτση.
http://www.imfth.gr/news_events/40o-ieratiko-synedrio-afieromeno-sto-gamo-kai-tin-oikogeneia
 

Attachments

Top