Αγρυπνία Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου (25/9/2009 και ώρα 8.30 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αμπελοκήπων)

theologos

αρχιμ.Θεολόγος Σκορδίλης
Την Παρασκευή 25/9/2009 και ώρα 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αμπελοκήπων θα τελεσθεί Ιερά αγρυπνία με την ευκαιρία της εορτής της Μεταστάσεως του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου.
στην Ιερά αγρυπνία έχουμε προσκαλέσει να αναλάβει το αναλόγιο τον π'' Σπυρίδωνα Σκορδίλη ηγούμενο της εν Κερκύρα Ι. Μ. Υ.Θ. ΥΨΗΛΗΣ
προσκαλούμε με πολύ χαρά όσα μελη του φόρουμ έχουν την διάθεση και την ευκαιρία να έρθουν να συνεορτάσουμε και να ψάλουν.

Αρχιμ.Θεολόγος Σκορδίλης
 
Last edited:

Asterios

Μέλος
Θα ηταν ωραια και θα ηθελα να ερθω αλλα ειμαστε στην Αυστραλια.:(

Καλη αγρυπνια. :)
 

Toula Kotsoni

Νέο μέλος
Σας ευχαριστούμε πατέρα Θεολόγε, που σας έχουμε στην Αγία Τριάδα, την ενορία μας. Ευχαριστούμε για τα ωραία κηρύγματα που απολαμβάνουμε τις Κυριακές και φυσικά για την ανανέωση που φέρατε σαν Προϊστάμενος στην αγαπημένη μας εκκλησία. Θα είναι ευλογία για εμάς, να προσπαθήσουμε να παρευρεθούμε στην πρώτη αγρυπνία που γίνεται στην εκκλησία μας και που εσείς οργανώσατε επ' ευκαιρία και της ονομαστικής σας εορτής. Καλώς ήλθατε ! Την ευχή σας να έχουμε.

Τούλα Κοτσώνη
 
S

Sotres

Guest
τον π. Σπυρίδωνα και τον π.΄Θεολόγο είχα τη χαρά να τους γνωρίσω στην Κέρκυρα. Πολυτάλαντοι κληρικοί με πολύ αγάπη για τους συνανθρώπους τους. Με τον π. Θεολόγο είχαμε συμπροσευχηθεί πολλές φορές στον Ιερό ναό του Αγ. Σπυρίδωνος, όταν λειτουργούσε ως εφημέριος και ήμουν ο ιεροψάλτης του ναού. Πράγματι είναι μεγάλη μου η χαρά που μετά από 7 χρόνια απουσίας μου από την Ελλάδα, μαθαίνω νέα για τους πατέρες. Να ευχηθώ να είναι πάντα γεροί και δημιουργικοί και να μας μνημονεύουν κάπου κάπου στις προσευχές τους.
Σωτήρης Κ. Δεσπότης
 

ΓΙΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Παλαιό Μέλος
Αν και άρχισα τις παρτίδες μου με το νησί των Φαιάκων και θα ήθελα να γνωρίσω τον πατέρα Σπυρίδωνα, έχω ανειλημμένη ψαλτική υπηρεσία... γιατί και στον Ναό του Αγίου Αντωνίου Χαλανδρίου-Βριλησσίων θα τελεσθεί αγρυπνία την ίδια ώρα.
Εκτός και αν ευρεθεί αντικαταστάτης και την κάνω... με την ευλογία του ιερέως φυσικά!
 

spyridon

Ἀρχιμ. Σπυρίδων Σκορδίλης
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Εύχομαι και ελπίζω σε πολλές ευκαιρίες γνωριμίας και συμψαλμωδίας στο μέλλον.
Αγαπητέ κ.Δεσπότη ελπίζω να συμψάλλουμε σύντομα όπως κάποτε...
κ. Γιάννου με χαρά σας περιμένω στην Κέρκυρα (Θα γυρίσω αμέσως μετά την αγρυπνία), καλή δύναμη στην αγρυπνία της Ενορίας σας.
Με πολύ χαρά αναμένω φίλους και αδελφούς από το φόρουν να συμψάλλουμε, όσοι πιστοί και εύκαιροι προσέλθετε.
ΥΓ. Θα αρχίσουμε στις 8μμ.
 

theologos

αρχιμ.Θεολόγος Σκορδίλης
αγαπητε Σωτήρη χαιρομαι για αυτη την συνάντηση!
ευχαριστω για τα καλά σου λόγια....με έφερες χρόνια πίσω...ομορφες μέρες!!!
πάντοτε εύχομαι και σας μνημονευω οικογενειακώς!!!
με χαρα ανεμένω να σε δω απο κοντα!
 

theologos

αρχιμ.Θεολόγος Σκορδίλης
π'' Μάξιμε σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας!!!
 

Toula Kotsoni

Νέο μέλος
Επειδή παρακαλούθησα την αγρυπνία του Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου στην Αγία Τριάδα, από την αρχή μέχρι το τέλος, θέλω να ενημερώσω τους φίλους του πατρός Θεολόγου ότι ήταν όλα υπέροχα ! Κατανυκτικά αλλά και λαμπερά ταυτόχρονα ! Ο πατήρ Σπυρίδων έψαλε πάρα πολύ ωραία με την γλυκιά φωνή του και ο πατήρ Θεολόγος που είχε και την τιμητική του, λόγω ονομαστικής εορτής, μας προσέφερε μία καταπληκτική αγρυπνία !
Ας ζηλέψουν λιγάκι όσοι δεν κατάφεραν να παραστούν!
Πατέρα Θεολόγε σας ευχαριστούμε πολύ!!!
 
Top