Σ Σάμερ Νέο μέλος May 16, 2011 #1 συγγνώμη για τα λάθη πού έχω κάνει αλλά το έγραψα πολύ γρήγορα επειδή το έχετε ζητήσει πριν από καιρό, και σήμερα το είδα εγώ Attachments Αγνή Παρθένε latinika grammata.pdf 120.3 KB · Views: 244
συγγνώμη για τα λάθη πού έχω κάνει αλλά το έγραψα πολύ γρήγορα επειδή το έχετε ζητήσει πριν από καιρό, και σήμερα το είδα εγώ
Μ μάρκελλος Μάρκελλος Πιράρ, Γενικός συντονιστής May 18, 2011 #3 Σάμερ said: συγγνώμη για τα λάθη πού έχω κάνει αλλά το έγραψα πολύ γρήγορα επειδή το έχετε ζητήσει πριν από καιρό, και σήμερα το είδα εγώ Click to expand... Ἀγαπητὲ Σάμερ المسيح قام Προτείνω, ἐφόσον εἶσαι σύμφωνος, νὰ ἐπιφέρεις τὶς ἀκόλουθες ἐλάχιστες παρεμβάσεις, οἱ ὁποῖες δὲν εἶναι διορθωτικές· ἁπλῶς συνεισφέρουν στὴν ἀκριβέστερη ἐκφορὰ: Καταρχὴν: oua (= καὶ) καλύτερα: wa Σελ. 1 στ. 1 … ilāh yā tā … - στ. 3 (καὶ παρακάτω) Ifrahī yā ’ arūsan lā ’arūsa lahā (συμβαίνει νὰ ψάλλεται Fra-, πρᾶγμα τὸ ὁποῖο ὁ Ὄρους Λιβάνου ἀποδοκιμάζει, ἀλλὰ ἡ γλώσσα ἀπαιτεῖ τὸ ἀρκτικὸ I). στ. 4 ... ilāh - στ. 7 … ha yāt - στ. 8 … tiya > tī ’a Σελ. 2 στ. 2 … najāt - στ. 5 … kā’ināt - στ. 6 ssa mā wi ya Σελ. 3 στ. 5 … takdīs - στ. 8 … am lāk wa Σελ. 4 στ. 3 … she ru bim wa - στ. 6 Wa yā na shī …al ar wā hil - στ. 9 Wa … malā ’ika ’al …
Σάμερ said: συγγνώμη για τα λάθη πού έχω κάνει αλλά το έγραψα πολύ γρήγορα επειδή το έχετε ζητήσει πριν από καιρό, και σήμερα το είδα εγώ Click to expand... Ἀγαπητὲ Σάμερ المسيح قام Προτείνω, ἐφόσον εἶσαι σύμφωνος, νὰ ἐπιφέρεις τὶς ἀκόλουθες ἐλάχιστες παρεμβάσεις, οἱ ὁποῖες δὲν εἶναι διορθωτικές· ἁπλῶς συνεισφέρουν στὴν ἀκριβέστερη ἐκφορὰ: Καταρχὴν: oua (= καὶ) καλύτερα: wa Σελ. 1 στ. 1 … ilāh yā tā … - στ. 3 (καὶ παρακάτω) Ifrahī yā ’ arūsan lā ’arūsa lahā (συμβαίνει νὰ ψάλλεται Fra-, πρᾶγμα τὸ ὁποῖο ὁ Ὄρους Λιβάνου ἀποδοκιμάζει, ἀλλὰ ἡ γλώσσα ἀπαιτεῖ τὸ ἀρκτικὸ I). στ. 4 ... ilāh - στ. 7 … ha yāt - στ. 8 … tiya > tī ’a Σελ. 2 στ. 2 … najāt - στ. 5 … kā’ināt - στ. 6 ssa mā wi ya Σελ. 3 στ. 5 … takdīs - στ. 8 … am lāk wa Σελ. 4 στ. 3 … she ru bim wa - στ. 6 Wa yā na shī …al ar wā hil - στ. 9 Wa … malā ’ika ’al …
Σ Σάμερ Νέο μέλος May 20, 2011 #4 حقاَ قام Αληθώς Ανέστη σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις χρήσιμες σου παρατηρήεις θα το διορθώσω και θα γράψω την συνέχεια όπως με τον ίδιο τρόπο που μου είπες
حقاَ قام Αληθώς Ανέστη σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις χρήσιμες σου παρατηρήεις θα το διορθώσω και θα γράψω την συνέχεια όπως με τον ίδιο τρόπο που μου είπες
A antymoon Νέο μέλος Mar 21, 2015 #5 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
Μ μάρκελλος Μάρκελλος Πιράρ, Γενικός συντονιστής Mar 22, 2015 #6 antymoon said: ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Click to expand... Ὡρίστε! Attachments Adhraa'u yaa Umma l-Ilaahi yaa taahirat naqiyya.doc 25.5 KB · Views: 41
antymoon said: ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Click to expand... Ὡρίστε!