Όρθρος της 24ης Νοεμβρίου 2013

Βασίλης Κιαμηλίδης

Βασίλης Κιαμηλίδης
#1
Επισυνάπτω τα μουσικά κείμενα του όρθρου για την ερχόμενη Κυριακή της 24ης Νοεμβρίου 2013 τα οποία και έκανα για τις προσωπικές μου ανάγκες.
Επισημαίνω πως είναι σε μέγεθος Β5 με μεγάλες γραμματοσειρές διότι προορίζεται για τάμπλετ μόνον.
 

Attachments

Βασίλης Κιαμηλίδης

Βασίλης Κιαμηλίδης
#2
Όρθρος της 24ης Νοεμβρίου 2013 σε Μελωδό.
Επισυνάπτω και το αρχείο και σε αναβαθμισμένο Μελωδό, για τους έχοντας την 8η αναβάθμιση του Χρυσού Μελωδού 2013, διευκρινίζοντας πως δεν ανοίγει σε προηγούμενες εκδόσεις του Μελωδού, όπως στα γνωστά .docx και τα .doc
 

Attachments

Βασίλης Κιαμηλίδης

Βασίλης Κιαμηλίδης
#3
Επειδή αρκετοί φίλοι και γνωστοί μου ζητάν να τους στέλνω τα αρχεία στα email τους διότι αδυνατούν να εγγραφούν στο Ψαλτολόγιο και να συνδεθούν, παραθέτω της δ/νση της Βιβλιοθήκης του φόρουμ του ''Μελωδού" http://melodos.com/bibliothiki/?cat=37 από όπου μπορούν να κατεβάσουν τα αναρτηθέντα αρχεία και όλοι "οι επισκέπτες" του Ψαλτολογίου χωρίς προϋποθέσεις εγγραφής σύνδεσης κλπ κλπ.
Β.Κ.
 

Βασίλης Κιαμηλίδης

Βασίλης Κιαμηλίδης
#4
Επειδή τώρα επισημάνθηκε με π.μ. από τον Φίλο κ. Απόστολο Καλπακίδη η μη αλλαγή του ''οπλισμού" των μαρτυριών στα καθίσματα λόγω των διαφορετικών ήχων στα καθίσματα της εορτής, έκανα τις σχετικές διορθώσεις και επισυνάπτω τα σωστά αρχεία.
Ευχαριστίες στον Φίλτατο Απόστολο Καλπακίδη, και ευελπιστώ στην ελαχιστοποίηση των λαθών στο μέλλον, καθόσον από τις επόμενες αναρτήσεις προ της αναρτήσεως στο Ψαλτολόγιο θα προηγείται ''εξονυχιστικός'' έλεγχος από Μέλος του Φόρουμ με τις ανάλογες διορθώσεις.
Ευχαριστίες, και συγνώμη.
 

Attachments

Top