«Την ωραιότητα...»

jinxsalonika

Ηλίας Πανουράκης
Την Ωραιότητα Ευγένιος Χαρδαβέλλας
 

Attachments

  • Την Ωραιότητα Ευγένιος Χαρδαβέλλας.mp3
    2.5 MB · Views: 83

jinxsalonika

Ηλίας Πανουράκης
Την Ωραιότητα Αργόν Ευγένιος Χαρδαβέλλας
 

Attachments

  • Την Ωραιότητα Αργόν Ευγένιος Χαρδαβέλλας.mp3
    3.3 MB · Views: 32

cpap21

Χρήστος Παπαναστασίου
Ελαφρως τραγουδιστον...:confused:

Μόνο ελαφρώς;;; Σαν να ακούω Γαϊτάνο να τραγουδάει... Κρίμα γιατί η φωνή του είναι πολύ καλή.:(

Και μία επισήμανση: Διαβάζοντας για τον εν λόγω ψάλτη και ιδιαιτέρως στο youtube είδα στο κανάλι του το κάτωθι κείμενο, που παραθέτω, που εμένα προσωπικά με εξέπληξε δυσάρεστα για τις τάσεις αυτοθαυμασμού του και αυτοπροβολής του, που δεν συνάδουν στην σεμνότητα που πρέπει να έχει ένας ιεροψάλτης.

"Ο Πρωτοψάλτης Ευγένιος Χαρδαβέλλας είναι ένας εκπληκτικός ερμηνευτής της Βυζαντινής Μουσικής με Σπάνια Φωνητική Έκταση και Μελωδική Γλυκύτητα, Ένας από τους Καλύτερους (Αν όχι ο Καλύτερος...) από τους Σημερινούς Πρωτοψάλτες. Απολαύστε Τον! Το κανάλι αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την παγκόσμια διάδοση της Βυζαντινής Μουσικής.Πιστεύω ότι άξιος ερμηνευτής και συνεχιστής της Θεοπνεύστου και Παναρμονίου Μουσικής αυτής είναι ο Πρωτοψάλτης Ευγένιος Χαρδαβέλλας.Σας παραθέτω μέρος της δισκογραφικής του δουλειάς.Καλή ακρόαση!"
 
Last edited:

neoklis

Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής
.... Διαβάζοντας για τον εν λόγω ψάλτη και ιδιαιτέρως στο youtube είδα στο κανάλι του το κάτωθι κείμενο, που παραθέτω, που εμένα προσωπικά με εξέπληξε δυσάρεστα για τις τάσεις αυτοθαυμασμού του και αυτοπροβολής του, που δεν συνάδουν στην σεμνότητα που πρέπει να έχει ένας ιεροψάλτης.....

Όπως θα σας πει και ο "jinxsalonika" που ανέβασε την ηχογράφηση (αυτήν και πλήθος άλλες) είναι ο ίδιος (όπως λέει) που διατηρεί και το σχετικό κανάλι του Youtube, οπότε και τα επαινετικά σχόλια ανήκουν στον ίδιο και εκφράζουν τον δικό του θαυμασμό για το Ε. Χαρδαβέλλα.
 
Last edited:
Top